JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, July 25, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Eceh!...masuk contest la plak...muntah darah sis aku kalu tgk nih...wak2 dok nampak jer la erk sis...n member2 yang follow blog aku nih. Muakakaka...luar jer brutal...dalam still jiwang seh...hahahahahaha. Sajer nak buat sis ngan memember muntah darah tgk entry kali nih. Dan untuk En Hubby...Ampun sayang...kali nih jer...maner tau Honey bleh menang? Hurm???...hehehehe...

Contest nih sempena 3rd Anniversary mama tisha...syarat dan peraturannyer tgk kat bawah skali entry nih k, n kalu nok detail lagi klik jer kat link MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest nih...kot2 ader memember aku yang berminat nak join gak ler...hehehehe...meh kiter ramai2 join...tak rugi pun...

Amaran Keras !!!!
Paparan kali ini hanya untuk mereka yang sudah berumah tangga sahaja, manakala yang rumah takde tangga, buat tangga dulu baru bleh ok???








1) Nama anda & pasangan
Puan Roshayati binti Rosdi & En Zuraimi bin Zahari

2) Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
25hb Mei 2001 & Anniversary yang ke-8

3) Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

Terbaca jer contest nih kat blog Kaseh langsung teringatkan gambar nih. Antara gambar kesayangan aku sepanjang hidup ini. Aksi dukung mendukung nih sebetulnyer tak dirancang langsung, tu la yang membuatkan aku cam ketakutan jer. Secara spontan jer En Hubby aku tuh dukung bila member yang tukang snap gambar nih kater " Oloh...wak la gaya lain etek..." n En Hubby kata..." Gini??? " Aku memang terkejut gaban biler En Hubby tetiba angkat aku. Haahahaha...macam tak percaya jer En Hubby mampu angkat aku yang time tuh lebih berat dari dia beberapa kg dan paling menakutkan, takut jatuh...Bukan aku sorang jer terkejut time tuh, tukang snap pun terkejut dan tergelak sakan. Gambar nih pun diambil dalam keadaan yang tak ready langsung sebab dalam gelak2. Tak percaya, tunggu entry selepas ini untuk gambar yang telah disnap sebelum pada gambar diatas. Dan percaya atau tidak, sampai sekarang biler jer tgk gambar nih automatik jer aku tersengeh sorang2 n perasaan time tuh still kekal sampai sekarang. Dan gambar tuh gak mengingatkan aku n En Hubby tentang CINTA KAMI yang mampu membuatkan kami tersenyum untuk hari2 yang akan datang. Insyaallah...Gambar nih diambil dengan kamera cap ayam jer...yang pakai kodak yang besar gedabak tu....nih pun kena scan bagai...hehehehe...Gambar nih diamik pada tahun 2001 bertempat di Tingkat 7, Lata Tembakah, Besut, Terengganu.

p/s : Kepada sis n memember yang mengenali diri ini...ini lah kakak n member mum yang luarnyer brutal tuh...tak layan jiwe2 konon...hahahhahahahaha...ok! S.T.O.P ini adalah untuk contest semata-mata tidak ada kena mengena dengan yang masih lagi hidup mahupun yang telah tertinggal di dunia. Buat-buat macam tak pernah tgk pun...ini bukan permintaan tapi amaran. Hahahahaha...anyway wish me luck!!!!


Checklist aku

TERM & CONDITIONS
Just follow the steps below:-


1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower ( Dah...)


2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar ( Dah...)


3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) (Dah...)


4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:
Nama anda & pasangan ( Dah...)
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni ( Dah...)
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu ( Dah...)


5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) ( Yg part nih pun dah...sorry mama tisha...saya mak budak baru belajar...baru nak celik IT...hehehehehe )


6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. ( Dah...)


7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple


8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI
hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.


9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

6 comments:

mama tisya said...

ok dh view cuma syarat no 5 tu je blum memenuhi syarat..sila semak ye

Kaseh said...

sweetnyerrrrrrrrrrrr... hopefully leh menanggg

HoNEybUneE said...

Tq2...

mama tisya said...

ok dh view..good luck


**pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

intanloveamir said...

salam...sweet foto u..

meh la join contest di blog saya yg bermula arini di...

http://4love-diamond.blogspot.com

gud luck!!!

Gieyana said...

salam kenal..gud luck yer...sy pon ada joint gak..hiks!

mesti kelakarkn waktu tue...sy pon dok senyum2 gak bila nengoknya..:D

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service