JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, August 11, 2009

DALAM SUKA ADA DUKA...

WARGH!!!!!!!!!!!!!!!! patut kalu g holiday best jer...best memang ah best p gok...kali nih memang tensen giler. Aku bersalah! aku bersalah....bayangkan...kamera adik aku baru beli dok sapa sebulan aku leh g terselam air???????? lasung tak dok mood nok main air kat gambang water park ari tuh sehinggalah my lovely hubby janji "biarlah....nok wak ganer doh...kalu dok leh beki kiter gati hok baru ke dia." baru la lega sket ati nih. TQ SAYANG....muah2. p dok sedap ati aner gok sebab dok tau nok kabo ganer ke tuan punyer tuh. Last2 skali terpaksa gok kabo lepas singgah kat kedai sony kat megamall tya pasal kamera nih. Hampir2 nok rembat hok baru oh p aku tau...sis tuh dalam kecerewetan dia tuh ader kebaikkan hatinyer tuh....hehehehehehe...dok bodek pung nih. Yer kater takpe...g beki lu...tgk ganer. P aku janji kalu ader rosak gaper2 aku tanggung sepenuhnyer...kalu yer nok baru pung aku rela. Asalkan yer dok maroh ke aku.

to my lovely the only one n what ever sis...hahahahahaha....

Sorry berlori-lori...aku dok sengaja langsung. Tak dok niat pung nok sabotaj ke gaper ker...kamera aku tu takpe ah...kiter wak tukung dalam akuarium ikan ika nih takpe, hok mum tuh aku mintak maaf sesangat...aku bersalah...aku bersalah...aku dah menghukum diri dengan berjemur bersama-sama kamera mum tengah2 panas di tengah2 water park tuh demi kamera mum n kemaafan dari mum. waa....waa....waa....sapa pergelangan tangan aku berbelang disebabkan gelang water park tuh. hehehehe...bukti seh aku berjemur ngan kamera mum...biar aku kakak mum adik...AKU MINTAK MAAF....

Hurm bestnyer g dnung sebab leh tgk putri3 kesukaan main air. Lama oh dok g jalan benor...sekak2 anak2 start sekoloh memang dok jalan maner. P masa kijer lu pung sama gok...dok leh gerok pung...punyer la payah nak cuti bagai kalu nok g jalan. Dok kijer nih rasa ok la jugak dok terikat maner2...p anak lok sekoloh. P senang jer ati sebab boleh tgk anak membesar depan mata. ...

Anyway...aku tak dok mooooooddddddddddddddddddddd...........................................

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service