JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, October 7, 2009

PENGUMUMAN

hahahahahah cam cipan jer tajuk entry...hurm...untuk makluman semua, dengan secara rasminya adalah dengan ini diumumkan bahawa, Saya Roshayati binti Rosdi telah membuka blog baru. Anda semua dijemput memeriahkan blog baru saya....hehehhehehe blog gaper lok??? blog memanfaatkan masa2 aku duk kat umah sepanjang-panjang aku memegang title surirumah sepenuh masa....aku secara rasminyer menerima sebarang tempahan untuk menjahit manik. So...saper2 nak rasa pakai baju yg bling2...ngan rege murah...meh ler...

http://mamayatie-beads.blogspot.com/

time kerje dulu aku memang dah minat mende alah nih p dek kerana kengkangan masa...saper2 hok pernah bekerja bersama2 aku...tau la betapanya gaji aku yang ciput & kejer yang bertimbun sokmo....(ke gaune wa??? hahahahahahha - fatimah azwa:rakan sekutu....hang jebat) jadi aku memang dok leh nok tumpukan pada mende alah nih. Lening duk umah jer...pada aku duk sajer...cari side income kut nih ok gak...boleh tambah ilmu disamping cari duit lebih. Sejak2 breti kijer nih duk pegang duit orang jer...nok blanjer lebih2 sket rasa semacam jer....muakakakakak...dok semewoh masa pegang duit sdiri. Tu laa...En Hubby dok kabo nok ke aku awal2, kalu dok aku skoloh takat darjah 6 jer. Hahahahahaha....P rasa macam klako jer...dari seorang pelukis pelan bangunan kepada pelukis pelan baju & jahit manik. Hahahahahahha....sementara tgu cik kika beso sket, insyaallah akan bekerja jugak....letih jadi surirumah nih...kejer 24jam sehari 30 hari sminggu....huhuhuhuhu....

Cakap banyak pung dok guna...hurm...jemputlah yea...ader rasa berkenan tu calling2 laa....dok pung...macam biasa laa....samada aku sketch sdiri atau bg jer patern cam ganer berkenan gambo ke haper ker....aku buat balik sama serupa....customer always right! hahahahahahaha....rege still boleh runding...nok hok mahal2 pung bayar secara ansuran pun...diterima. Rege serendah rm20...untuk lengan baju sajer ker...skali ngan leher ke...penuh se baju ker...whatever! Aku bukan cari untung banyak pung...lepas rege manik yg mahal pe nge bedil tuh...ngan upah jahit lime nam rial....maner nok cari rm20 kalu jahit manik kat lengan untuk single layer jahit silang tuh...p bergantung pada size gok ah, dok kang size XXXL pung rege tuh...bergantung pada penggunaan manik. Maner nok cari hok muroh lening, tikam leher hok guna benang ngan jarum sajer tuh pung rm10,20 rial lening.

ok ah....stop sining lu...zulaika ngamuk nok tido...ok....bye

1 comment:

NuE said...

hohohoh...bisnes mule doh....mule doh....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service