JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, November 13, 2009

COTI2 meleysia......=) yg tak BESH....


Ari sabtu lepas masa duk tengah2 jait manik, tgk ika duk kelip kepah kelip kepah tepi aku, tetiba tringat 2,3 ari sblm tuh masa alah balik dari pasor lalu la tepi taman menan...berkali2 ajak aku beti nok main buai ngan gossor....p aku kater ke ika, kiter balik ajok papa sulu la...sepanjang2 dalam keter tuh mulut dia asyik duk ulang balik ajok papa...balik ajok papa...p sampai umah, senyap gitu jer citer tuh. Adakah aku dikire berbohong? =) hurm....rasa bersalah la pulak....lama dah sbetulnyer dok bawak yer gi jalan kat taman menan....slalu biler papa dia cuti ari jumaat ke...sabtu ker....mmg slalu ler baak putri3 gi berkelah kat taman menan....tapi sejak2 heboh pasal H1N1 tuh, mmg stop terus. Tak bawak langsung pegi maner2....kesian la pulok....

Wargh! wargh!....makan budakkkkkkkkkkkk.....hhehehhhehe
ayat femeh budok kecik nih...
"tak moh....tak moh....tak moh.........!!!!!!"


3 beradik yg merenung masa depan...dok tau ah tgk gaper yg ralik ngat....p mesti ingat kat tok bah ngan nek yer...sebb muler2 tgk air ngan bot tuh ika dah pok pek pok pek mulut dia kater bot abah bot abah......hehheehhehehe....ujung bulan nih kiter balik kg yer dik...cian....

3 wajah putri3 kesayangan hamba....marah2 tapi sayang....=) nasib la boleh mama bekeng....

Suker sgt bergurau...dok kire ah maner pung...gura sokmo!

Ika & kakak2nyer.....



Hahahahahahha....suker sesangat boleh main gossor...siap tak mboh balik agih....adei...

Budok kecik yg rasa dia besor...p biler kater dia beso doh, maroh..."Kaka kecik agih!" hehehehhehehe....





Peace....dok pandang pung....sibuk nyer orang....

Mesej En Hubby kat tempat kejer time tuh, bgtu kalu rasa rajin nak bawak putri3 dia nih gi taman menan ari tuh. Kalau rajin.....hehehhehehee.....p En Hubby kater, bawak laa....kesian ke putri3 lama sangat doh duk terperuk dalam umah. Dunia diorang, balik sek.....umah jer....Hurm......pikir2 jap, nasik dok masok lagi kalu nak bawak bekal....dah kul 4 lebih nih, kat paka nih kalu kedai makan tengahari tuh dah memang sah2 dah takdok lauk....buat air jer laaa....cari kueh2 tepi jalan....teringat la ada lalu kat Kemasek ari tuh, playground dia tengah renovate....budget mesti banyak menan kat saner sebb sblm pada renovate tuh dah mmg banyak...skali pegi....HAMPEH!!!!!! just ader glossor semata. Dah la tuh, ada se jer....hangin la aku.......bayangkan, sebesor2 tempat tuh, tu jer yg diorang buat???? mende tujuan tempat tu dibangunkan sebetulnyer? mmg la ada tempat riadah lain. trek jogging ngan tempat senam tuh, p gok mende la fungsi benda2 lain yg bercokoh aroh skali situ. Dok ke mari mikir, orang gi situ bawak anak2 kecik nak bersuka2, kurang2 buat la complete playground...ada buai...congek cakdung tuh....menan2 yang berspring tuh...nih????? adei....senok otok skejap aku! nasib la masa muler2 sampai tuh dok ramai maner lagi orang. Boleh la putri3 main glossor tuh, dah lama sket tuh, dah ramai orang sampai....bayangkan, glossor utk budak umor 2,3 taun just ada 4, glossor budak beso sket ada 1, glossor yg macam berpusing ada atap tuh 2....budak????? dekat 30 orang! lebih kot....Ya Allah....putri3 memang dok main doh la lepas orang ramai2 tuh. Tgk bodo jer la...ada la pulok budok 2 beradik tu, abis org dia tolok, sepak...Ya Allah....nasib la tak buat kat putri3 aku, kalu kena ke putri3 aku, mmg baham penampor la ari tuh. Yang sakit ati, boleh jer mak bapak dia tu tgk jer anak dia buat ke budak2 lain? tgk jer....padahal dah terang2 anak dia tuh kenat....bukan tahap kenat ke....nakal ker kalu gitu...dah boleh panggil JAHAT!...5,6 org gak ah budak2 nangis gi ngadu ke mak ayah memasing. Mak ayah nih jeling2 ke mak bapak budak 2 org tuh, p buat2 tak paham jer.....adei....tensen la aku tgk mak bapak cam gitu....
tobat dah tak pegi dah situ....mmg dok pandai la saper hok tukang rancang tempat rekriasi kat PANTAI KEMASIK tuh....tu jer aku boleh kater....bodoh!!!!....bukan tempat untuk bawak family gitu gayanyer....kena wak sign board se, "khas utk dating sahaja"...


No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service