JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, November 2, 2009

HIGH TEMPERATURE....

HIGH TEMPERATURE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Malam nih temperature aku over limit...seboleh-bolehnyer aku memang mengelak dari pukul putri2...tapi ada masanyer memang dok leh nok tahan. Bayangkanlah, aku simpan bilik diorang boleh sekarung plastik itam yang besor tuh sampoh sajer....kire dah clear laaa....tup2 nak melangkah masuk bilik dia smuler, penuh balik dah atas lantai....leloh aku tuh dok ilang lagi. Rasa nak menangis....tapi aku suh diaorang simpan balik...bertahan sejam 2 jer, pastu balik ke asal smuler....berminggu2 aku suh diorang kemas....kemas....cakap baik2...terpekik terlolong....last skali tadi laaa, aku memang dok tahan oh. Akhirnyer....tangan nih naik jugak! Mungkin gak salah aku, sebab anak2 aku ader 2 ajaran....dulu aku serahkan bulat2 pada maa aku sebab aku masuk blaja balik masa kakak ain umor staun 7 bulan & Aby umor tujuh bulan. Bayangkan la duk ngan nenek cam ganer....biler duk ngan aku, nak terapkan ajaran aku lak memang dah payah nak masuk. Sebab tu lah sekarang nih aku tangguhkan dulu cita2 aku, rasa nak sambung blaja tuh memang ada dalam hati aku, p biler ingatkan putri3...rasa dok sanggup oh. Mungkin buat masa lening, aku perlu tumpukan pada putri3 berbanding kepuasan aku. Aku blaja bukan untuk mendapat kejer yg hebat2...tu adalah no.2...first, aku nak capai cita2 aku nak blaja setinggi yg mungkin...untuk kepuasan.

Aku tensen....aku tak mboh pukul anak...tapi aku dok sabor...p aku pukul dok ah sapa masuk spital, kang ader org tepon teledera wak aduan....dok sajer jer aku...hahahahhahaha....pukul sebagai hukuman diatas kesalahan yg dilakukan...setimpal dengan kesalahan yg dilakukan.

ok ah...aku tensen....aku tensen....chow!

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service