JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, November 25, 2009

MALANG YG TAK BERKESUDAHAN....

Bakper la minggu nih dok menjadik???? huh! petang tadi aku kejut En Hubby kul 5.35ptg, suh bgn mandi2 sebab nak gi kejer lok malam nih...last night, esok dah nak balik kg...puas aku kejut, dok bangun2...tu la mende yg paling aku dok suker buat....p aku terpaksa buat...adei....kul 6 lebih baru En Hubby bangun, tu pung sebab suara aku dah berubah tone...aku kejut awal2 tadi sebab nak ajak gi pasar malam ajapnyer, blackout tadi...so dok leh masak laaa....dapur aku pakai elektrik. Dah sudah2 dia mandi dah dekat kul 7, aku memang dah tak mboh gi dah, sebab dah lewat sangat dah. P En Hubby kater dang lagi...jadi...pegilah jugok...

Nak dijadikkan cerita, sampai jer kat trafic light dah nak tukar merah, En Hubby pecut keter...dan....keter depan tu brek emergency...dum!!! makan tercium laaaaaa bontot keter iswara kat depan tuh!....aku dah nak menangis dah...dah ler tengah2 sesok nok mampus...yg budak langgar abah ari tuh pung belum beki2...tambah yg baru lok...memang aku nak menangis sangat....mende la yg malang sangat minggu nih????? En Hubby memang la dok kater aper sebab memang saloh dia...dan dia tau aku bengang sesangat! nak cekau maner la pulok duit nak beki seme tuh...ngan lampu depannyer yg aku duk bunyi2 suh gi kedai tya braper....ngan bumper depan lok kemek....memang aku sesangat la tak dok moog sekarang nih!...motor lok bateri kongnyer....nak kena cari kain untuk jait baju sekoloh anaknyer...ngan bulan depan macam2 lagi...cuti sekoloh lagi....raya lagi....aku memang dok leh nok berpikir ngan betul sekarang nih....aku tensen....aku bengang....aku sakit ati....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service