JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, November 15, 2009

PUAN KECIK DEMAM....=(




Cik kaka demam dari tengah malam smalam agih, dah bawak gi klinik, lamer gilor nak bleh ker jumper dokter...maka cabarannyer pung bermula laaa....adei...ika payoh giler nak bagi ubat. Tadi pung, tgk staff klinik tuh letak ubat atas kaunter n sebut nama dia pung, satu klinik dia raung....x mboh....x mboh....x mboh....sampai masuk keter, aku letak ubat dekat gear tuh pung dia raung lagi tgk ubat. Tu belum lagi masa nak suap....tensen!!!

Demam rindu kat nekma & tok bah dia kot...ari tuh last balik gitu gok, badan dia hawa2 nak demam, kebetulan nak balik kg...sampai2 jer kg, tgk muker nekma ngan tok bah dia, molek2 ader sihat walafiat....

Payah la nak bagi makan ubat kat putri2...aby jer okey sket, kalau kakak ain lagi nazak...uabt baru jer tuang dalam sudu lalu ikut idung dia...dia dah muntah dah...masuk dalam mulut tuh siap dengan serba mende yg kat dalam perut kuar. Akhirnyer baik ngan dok makan ubat gok ah, p syarat kena jumper gok dokter ganer2 pung...hurm....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service