JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, December 13, 2009

PERSAHABATAN

Sedo dok sedo lama oh tgl skoloh ork? aku amik SPM taun 98...nih nok masuk 2010 oh...sesekali berbual ngan member melalui sms pung dah cukup puas hati. Sekurang2nyer tau yg persahabatan tuh sesuatu yg tak dapat dijual beli. walaupung doh lebih 10 taun membawa haluan memasing, biler sesekali berjumpa...bersembang, kiter tetap kiter yg dulu...hahahhahaha...perasaaan muder la pulok...kalau lah masa tuh boleh diputarkan, time rasa rindu jer putar balik ke masa2 yg lalu...balik smula ke masa sekarang...muakakakka...ader ker??? jam punoh ah gitu...hehehehhehehe....

Suker berkongsi kegembiraan sahabat...yg tak lama lagi akan mengakhiri zaman bujang dan menyertai kami2 berstatus isteri & join the hot mummy group...hahahahahha....mendengar sahabat bercerita tentang cinta...bertanyakan pendapat utk kekal bahagia...berkongsikan masa2 gembira...terlalu sukar utk seorang sahabat utk membuka mulut menceritakan semua tuh sekiranya tiada kepercayaan terhadap kiter. Mendengarkan suara ceria seorang sahabat bagaikan ada satu perasaan bahagia yg tak dapat digambarkan dengan mana2 perkataan didalam hati ini...

Kepada sahabat : sahabatmu ini akan sentiasa mendoakan kebahagiaanmu sahabat...kiter bersahabat bkn untuk hari ini...tapi sampai ke nafas terakhir...terima kasih sebab memberi peluang utk sahabatmu ini menjadi sahabatmu. Alhamdulillah kepada yg Satu kerana menemukan kami sebagai sahabat.

1 comment:

NuE said...

chaiyyok mama yati.......lame senyap...guane khabo lening..FB dok aktif mane doh ke...

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service