JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, January 6, 2010

FAMILY PLANT VISITS

Ari sabtu minggu last cuti tuh En Hubby ajak join Kompeni PPTSB buat Family Plant Visits...ikut jer la...naik bas keliling2 plant...lawat control room...ada game...makan2...time naik bas tuh yg putri3 teruja sket. Sebab dok pernah naik bas skali habuk dari lahir...muakakkakakak....lahir2 jer naik keter naik motor...=)...tu muker ika teruja naik bas...hahahahhahaha....jakunnyer la putri3ku....

Ika duk ngan mama belakang seat blkg skali...kakak2 duk 2 orang seat kat tengah2...papa lak berdiri jer...


Masa nih kakak dok tau gi maner...amik kat control room. Orang luar memang tidak dibenarkan masuk sama skali dalam nih. Ari tuh jer pengecualian untuk kuarga staff2 tgk kat maner...bagaimana....aper2 jer la pasal sang somi..anak2 bekerja situ...hurm...kurang2 adanyer mende2 gini kita tau gak sket2 pasal En Hubby memasing time keje....dah terbukti time duk dalam MCB tu memang kedap! takde line...bukan dia sesajer wat alasan ler biler duk dalam tuh, jaga control panel ker...meeting ker.... tak dapat membalas msg2 kiter...kiter tepon dapat la haper laaa....hahhahahahaha....bijak2....p tak buat mende camni pung aku paham jer kejer En Hubby...En Hubby maner la reti nak berbelit2...dia pung dok paham biler org berbelit2 ngan dia...hahahahhahaha......Anyway...enjoy laa....makan nasik ayam...dapat hadiah...putri3 masuk pertandingan mewarna...dapatlah pensel kaler se sorang. termasuk la si kecik tuh...aper yg dia kaler pung aku tak tau...hehehhehehe....tak ingat nak snap time dia bertungkus lumus mewarna tuh...dapat gudy beg....macam2 laaa.....

3 comments:

Gieyana said...

bestnya jln2 kt plant...kalau anak sy pon sama gak..x pernah nek bas pong!huhu

LifER said...

ish2...tu lah slalu naik kapal selam...kecian anok2. g naik SP BUMI nun~

ciK LyndaWawa igUana said...

len kali kak bawak saya pulak ek....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service