JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, January 26, 2010

MELAYAN CITER KOREA

Bukan tak dok kijer...kijer bertimbun-timbun p gok M.A.L.A.S....+ tak dok mood...layan citer korea ah...BOY OVER FLOWER...diadaptasikan dari citer METEOR GARDEN...heheehehehe...
hero smart p gok rambut gulung...hahahahhaha...suker tgk Jun Pyo senyum time bleh kenat ke Jan Di...aper2 pun, citer tu mmg best. Aku start2 wahi ke citer korea lepas tgk The Succesful Of Bright Girl...yang Jang Nara ngan Jang Hyuk berlakon tuh...drama petang2 tuh...siap En Hubby beli cd ori lagi untuk Pn Wife dia nih...hahahhahahahha...suker2!...

Dulu slalu berangan nak bercinta macam dalam drama2 korea tuh...muakakakakakak...p dok dang nok bercinta lama...kawen lalu...=) tapi lening pung still lagi bercinta tapi berjemaah laa...ngan anak2 skali. hehhehehehehe...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service