JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, February 26, 2010

HEPI BESDAY TO MY LOVELY SIS...muah2


HePI BeSDaY To MY LoVEly YoUNgeR SiSTeR

"Hepi besday to You..."
"Hepi Besday To YOu..."
"Hepi BEsday To CHik Da...."
"HePI BEsDaY to YOu...."
Tuan punyer kek dok tgk lagi nih...hahahhahahah....
Suprise ah konon2...p mesti tuan yer tido doh time aku menaip nih...
jgn dok cayer, aku hok jum buat nih....deko yg pakai hentam jer...
Kek coklat....dok au ah sedap ke dop....dok try pung agih....
Esok baru nok balik kejap lepas gi kenduri kawen kawan En Hubby
First time deko2 nih...kek wak sokmo2 doh....p dok au ah hok nih rasa gane....
resepi cilok tenet.... dok au nok v gaper ke sis....
Arap2 puah hati la ngan kek nih walaupung dok sesedap
Secret Recipe....sedap hok aku sket jer....hahahahhahahaha
WISH TIME>>>>>
Semoga dengan beranjaknyer umor tuh, mum akan sehak sokmo...dimurahkan rezeki oleh-Nya....Bahagia sepanjang masa....dijauhkan dari musibah dan bahaya...dipanjangkan Umor....dan yang baik2 blaker.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Budak nih adik aku yg no.2...yang selalu menyusahkan kakaknyer masa kecik dulu...yang sokmo mengamuk pagi2 sebab baju sekolah dia aku gosok kadang2 ada 2,3 line kat side, hahahahha
Yang selalu jadik mangsa "kenat" aku....yang aku gendong hari2 pegi balik skolah...pegi mengaji balik mengaji...yang selalu jugak aku bawak pegi mandi "baruh"....sesatunya adik yg aku bawak sebab dia mmg pegang rahsia...hehehheheh....yg masa kecik dulu slalu gaduh ngan aku tapi biler besar nih kami mmg rapat...adik aku yang paling aku sayang walaupung aku dok pernah bagitau dia....=)
I LOVE U SO MUCH SIS!!!....
hepi besday......

Thursday, February 25, 2010

Big Hug !!!

Time kiter susah hati aper ubat yg paling mujarab?
A Big Hug dari seseorang yg kiter sayang...
Time kiter suka hati aper yg paling kiter nak buat?
Peluk kemas2 orang yang kiter sayang...
Time kiter sakit...aper yg boleh buat kiter tenang?
Pelukkan yg penuh kasih sayang dari orang tersayang...
Apakah hadiah paling bermakna buat orang yang kiter sayang untuk menunjukkan kiter sayang dia???
Just A Big Hug....
Time aku susah hati aku suka peluk En Hubby...& aku suker biler En Hubby peluk
rasa cam tenang jer...
Sebelum En Hubby pegi kejer aku suker peluk dia kemas2...
Time dia bersiap nak gi kejer aku suker peluk dia dari belakang...
rasa selamat dan rasa disayangi...
Bagi dia semangat untuk pegi kejer & balik dengan selamatnyer...
Biler En Hubby serabut ngan banyak mende...aku suker peluk dia
bagi kurang sket yg berserabut tuh...
Biler Putri2 turun keter nak gi skolah
walaupun aku tengah marah skali pun
Aku tetap peluk lepas diorang bersalam ngan aku
kecuali time tahap kesabaran aku melepasi tahap max...
Aku tak reti nak tunjukkan kasih sayang aku pada sesiapa
kecuali En Hubby yang aku manjakan tuh...hehehhehehe...
Dengan pelukkan jer yang menunjukkan aku sayang seseorang...
walaupun dah besar panjang....dah ada En Hubby...
Dah ada putri3....
Aku tetap peluk cium Maa & Abah setiap kali nak melangkah balik
Aku suker peluk Maa...sebab aku tak reti nak sebut
Along sayang Maa...
Aku suker sangat peluk Abah...
Terasa macam kekuatan yang ada pada Abah
teralih untuk aku sebagai bekal sehingga jumpa Abah lagi...
Aku peluk adik2 supaya adik2 aku tau yg kakaknyer yg garang nih tetap sayangkan diorang walau aper pun terjadi....hehehhehe...
Aku suker peluk memember lama time terjumpa diorang sebagai tanda walau masa berlalu kiter tetap member dan aku tetap ingat diorang sebagai member aku walau dimana berada....
Just bagi A Big Hug pada orang2 yang kiter sayang
supaya mereka tau, walaupung kekadang kiter garang dengan mereka
kiter menyakitkan hati mereka...
Kiter buat sesuatu yg mereka tak suker....
Kiter merajuk dengan mereka
Apa pun yang kiter buat....
KITER TETAP SAYANGKAN MEREKA....
p/s : cantek kan gambo kat atas tu....hehhehehhe...suker!

Wednesday, February 24, 2010

CNY dah balik...baru nak bercerita???

Hahhahahahha...suke2 ati aku jer...blog aku kan. p malas tahap gaban nak update blog...ada cerita tapi tak dok idea...+malas...+tak dok mood...dulu sblm kawen aku suker bercerita kat diari...beli buku log tebal tuh...hias comel2...pastu tulis mende gape yg aku buat sari2 secara terperinci ok....p lepas jer kawen, cam tak dok citer sangat nak bercerita...dulu cerita tentang cinta...sekarang nih pung still suker baca balik yg aku tulis dulu2...waa....rinduuuu....walaupun masih lagi bercinta...insyallah....tapi dah jadik surirumah sepenuh masa nih macam tak de citer sangat la...celik mata sampai tutup mata duk ulang citer yg sama jer...sebab aper??? sebab duk umah jer...(moral : En Hubby...sila bawak Pn Wife awak nih berjalan makan angin okey!...hehhehehehe)

CNY ari tuh macam sibuk sket la...sebab aku ngan En Hubby kena jadik driver...pegi mengantor pengantin basi...ye lah dah kawen bulan 6 taun lepas, baru nak mengantor...aper kes. P sebab time tuh adik aku tengah blaja lagi kat Kolej Jururawat gatal2 nak kawen...nak mengantor terus memang tak sempat. Tu lah! saper suh cari org jauh2? cari lah yg dekat macam aku nih...kan En Hubby kan...kan? kan? hehehheheheh....ngorat org tepi umah jer...hehehhehhe...disebabkan kuarga belah kedah sinung nak jugak buat, siap semeleh 2 ekor lembu tuh...terpaksa la si kakak ngan si abang ipar nih naik keter asing2 sebab kena jadik driver...untuk pertama kalinyer pegi jalan jauh tak naik keter skali...waaa...sungguh dok best langsung! letih drive...Co-Pilot yg kat tepi aku hampeh ler nak suh bawak keter...takat dari merang ke UMT lepas la...lebih2 lagi la nak bawak ikut dalam bukit gerik tuh...hampeh!....kesian En Hubby kena jadik driver keter perdana sebab abah tak dapat pegi...En Hubby dah ler jenis senyap jer, ngan bini dia jer dia ho ha ho ha...skali kena drive 5,6 jam tak termasuk makan buah langsat okey...bayangkanlah kena drive sambil silent....hahahhahahaha...sian En Hubby...dah keter abah buat hal time alah balik dari kedah tuh...memang kesian En Hubby...nasib baek la Bumble B aku tu dok merajuk sama...p kesian gak sebab duk cabut jantung dia banyak2 kali tukar ngan perdana...bteri keter perdana tak masuk cas...means biler bteri dah abis, kena beti tepi jalan tukar ngan bteri keter satu lagi....cukup tensen...dah sampai umah tu lega gilo....n letih gilo.........................p kesian lak kat abah...keter dia tuh aper ke hal buat hal banyak ngat...masuk kali nih dah 3 kali timing belt putus...gilo ke haper dalam masa sebulan 2 jer...last skali 2,3 hari sblm gi ngantor tuh...dah la menatam tuh mahal...adei....aku tulom pening ngan En Hubby....

Takde gambar ker??? banyak....p dalam kamera adik aku...tak ingat nak amik ari tuh...nanti la aku upload kedian kire. aper lagi erk? Aboh masih macam tu jer...tak leh makan minum sdiri, masuk susu jer ikut wayar. Agak2 la...taun nih tak de ong kot....taun harimau...awal2 taun lagi macam dah kena "kekoh rima"...banyak sangat problem dari awal taun lagi, dok dang lepas se-se...agak2.....patut ke tak patut teruskan plan nak menambah sorang lagi ahli kuarga taun nih???? hahahhahahahahhaha....bak kater En Hubby...."maner boleh....yg tuh dah termaktub dalam perjanjian dah...tak leh ubah2 dah..." hahahhahahahahaha....

Dengan harapan, takde doh masalah lain pah nih...amin....=) kiter sambung citer lain lak erk...tgk time aku rajin sket...nih duk mengusaha siapkan jait manik baju sepupu kak na...hehehheheheheh...pitis laju jer....hahhahahahahha....saper2 nak tempah jait manik, sila2 la yer...promote blog jap... http://mamayatie-beads.blogspot.com/ hehehhehehehhe....adios...

Sunday, February 7, 2010

MENYESAL @ TAK MENYESAL


suker tgk gambo nih...masa nih ika baru beberapa bulan jenguk dunia...dah 3 doh anak ghupernyer....hahahhahaha...dok terima kenyataaan ngoh ah....taun depan jadik 4 kot...Opppssss.......terlepas sudah....hehehheheheh....tak dok lagi...baru didalam perancangan sementara proses tutup kilang...memember lain seme baru nak bermula...aku dah 3...hurm...menyesal dop kawen awal? soalan tuh ramai memember tanya kalu jumpe...MENYESAL??? @ TIDAK???

Kiter ulas yg TIDAK dulu la erk....hurm....

Disebabkan suami aku adalah En Hubby....jadik aku x menyesal sebabnyer kalau aku tak kawen dulu, sekarang pung mungkin tak kawen ngat lagi...kalau aku tak kawen lagi, maknanyer aku masih lagi mencari kan? sakit otak dah kat situ...aku tak menyesal melepaskan zaman muda kerana ZURAIMI BIN ZAHARI sbb mungkin aku tak akan mendapat yg sebaiknya kalau aku melepaskan dia dulu....=) nak yg terbaik ajer....mestilah kan! hehehhehehhehe...
hurm kalu aku dok kawen lagi mesti tak leh nak tutup kilang awal sebab hidup baru nk bermula...sekurang-kurangnyer aku dah suku jalan didepan berbanding member2 yg lain....suku jer kot...anak2 kecik lagi nih...tak tau besar nanti nak jadik org ke tidak jadi orang ker....mintak2 pada Allah jadik sebaik-baik kejadian....kalu nak list yg tak menyesal memang banyak sangat....

YG MENYESAL....

Cuma se jer...ada antara cita-cita & impian terbengkalai...terpaksa dilupakan...huhuhuhuhu...sedih sangat....

Kesimpulannyer....TAK MENYESAL pung....99% adalah TIDAK MENYESAL...

Pejam celik pejam celik dah dekat 10 taun dah kawen...Alhamdulillah tak der 1 hari pung dalam jangkamasa tuh perkahwinan muda nih teruji dengan mende pelik2...En Hubby masih setia dengan perasaannyer terhadap Pn Wife dia....Pn Wife masih lagi Pn Wife yg dulu...kalau kater x pernah bergaduh, berselisih pendapat tipu laa...sebab 2 org yg mempunyai lain2 pendapat....2 personaliti yang berbeza....minat yg kadang2 lari dari landasannyer...yang duduk sebumbung berkongsi hidup...tapi itu cuma untuk 10 minit mungkin dalam masa 2,3 bulan sekali...hehehhehehehe...kalu baikkkk sokmo dok beh gok kang...puah! dan paling penting yg kami mesti mempertahankan keputusan yg kami ambil dulu...dan membuktikan pada Maa & Abah...Mek & Aboh yg keputusan kami dulu adalah betul!...Paling bahagia biler Abah boleh berbangga dengan keputusan kami...

Aku heran dan terkilan sangat biler 2 org yg mengaku menyintai antara satu sama lain dan mengambil keputusan utk berkongsi hidup, tapi jangka hayat perkahwinan yg sepatutnyer hingga ke nafas terakhir cuma bertahan sebulan 2 jer...pelik kan? macamana kiter dah buat keputusan yg orang itu adalah pasangan kiter tetiba 'ter' jatuh chenta pada org lain lak??? adei....fening2 ngan org cam gitu...rasa nok gi keppok jer sebutir 2 atas dahi tuh. Harap2 En Hubby dok akan "ter" jugak ler....hehehehehhe...bukan gaper...masa depan nih tak dok saper pung tau kecuali Dia...ari nih kiter duk canang kiter bahagia...suami kiter x akan cari lain...itu lah ini lah...tup2 esok si suami kiter bawak balik yg no2....waaa....tidakkkk....kiter cuma dapat berharap dan berusaha menjauhi semua tuh...berdoa pd Dia supaya kita sama2 ditetapkan pendirian kiter...kuncikan hati kiter untuk yg kiter sayang jer...membuat yg terbaik utk satu sama lain...kalau dah berusaha tapi tetap jadik gak nak wat cam ganer kan? ader la tuh perencanaan Dia utk kiter....tapi kawen sebulan dua jer memang tak masuk akal la tuh...ada sorang dalam hati aku yg aku rasa nak bg flying kick sutir dua, biler org kater x yah kang kater nak jugok, biler org bagi kang...tetap nak menyusahkan hati mak bapak adik beradik! BODOH!

ok...SEKIAN....hehehehhehehehe....aku merapu dan merepek sebab tak dok idea nok update blog...meluah perasaan jer...
Posted by Picasa

Saturday, February 6, 2010

CERITA TENTANG KASIH, SAYANG & CINTA

Dulu...masa kecik2 kiter just kenal ngan mak ayah kiter jer...kasih pada maa & abah...sayang cuma untuk maa & abah...takde cinta yg lebih agung daripada cintakan maa & abah...

Biler dah ada adik beradik...walaupung dok reti nok tunjuk, tapi kasih pada adik beradik tetap nampak biler adik tak mboh beli beskal lagi semata2 nak kan beskal BMX (beskal paling mahal time tuh...) bertaun2 gendong adik naik beskal murah kiter pegi balik skolah...gi ngaji quran...

sayang pada adik2...time skolah dulu kakaknyer ketua pengawas, time rehat tak sama ngan darjah 1,2 & 3...tapi adik2 tgu tepi pintu kelas, tak mboh gi kantin sdiri...bunyi jer loceng, si kakak berlari ke kantin, masuk ikut dalam amik nasik, air & kepok bagi adik2 dulu sebab adik2 nak masuk kelas pulak...kakak makan kedian....duit belanja adik yg no2 tak luak...yg no3 tetap abis kat kedai depan skolah time balik skolah....

Cintakan adik beradik...walau mulut kater x mboh care tapi senyap2 masukkan duit gak time adik mintak duit x cukup duit nak makan...walaupung mulut blebe sokmo, tapi ada gaper2 si kakak ni lah yg dulu skali amik tau...kecik2 dulu, hari2 sanggup kena marah dek maa sbb hari2 balik skolah tak der duit balance nak masuk dalam tabung, yg ada dalam tabung korek lagi utk belanja adik2....tapi si kakak tak pernah bagitau maa sebab aper hari2 tak dapat nak menyimpan macam adik no2....sebab aper2 pagi2 pintu van abah tak tutup rapat...hahahahahah.....dah besar baru pecah rahsia tuh sebab adik mengamuk pinjam duit dia seposen nak tambah duit tambang bas sedangkan pegi balik ke bandar....beli barang....makan minum...semua si kakak yg bayar...kecuali nak bayar tambang bas balik tu jer tak cukup seposen....berminggu adik mengamuk tak tegur si kakak...maa nak tolong bayar tapi si adik kater x mboh duit maa...nak suh kak long bayar sdiri gak....kak long sakit sakit terkuar la " kalu nok suh aku bayar seposen tuh, mum tolok ah duit makan mum sepanjang mum skoloh rendah, aku duk bayar hari2 mum makan minum kantin...aku kena maroh ke maa hari2 sbb tak dok duit balance nak ubuh dalam celeng....aku dok kire ngan adik2 tapi sbb mum kire ngat ngan aku..." maa tanya berapa aku utang tambang bas ngan adik...adik kater..."seposen!" maa & abah x breti gelak..pasal seposen nak pecah rumah2 baloh....hahahhahaha....tapi tu masa kecik...biler dah besor...kasih, sayang & cinta yg ada pada adik beradik menyebabkan kami tak pernah berkire walau seposen....hehhehehehehhe....

Masa skolah rendah dulu, tak macam budak2 sekarang....tak tau aper tu bercinta...admire....hari2 duk bertepuk tampar...bertumbuk....tak rasa apa...sebab kasih, sayang & cinta pada sesama member....

Biler masuk skolah menengah...baru kenal admire...hahhahahaha...pada saper??? hanya mereka2 sahaja yg tau.....shhhssshhhhhhh.......ngeh ngeh ngeh....tapi dalam masa yg sama, ada org meluahkan perasaan kasih, sayang & cinta pada kiter....tak tau nak balas macam mana...sebab masa tuh masih lagi tak berperasaan...membuat keputusan...

suh si yg meluah perasaan yg jugak member masa skolah rendah...member sepermainan....member sekampung....tgu sehingga lepas SPM baru leh buat keputusan...masa tu baru form 2...p mmg bukan jodoh...kasih, sayang & cinta tuh beralih untuk org lain...eh! bukan beralih...cuma tamak...nak 2-2...kapla hotak hang!!!! hehehhehehehe....aku??? bersyukur sesangat sebab tak yah sakit2 kepala nak buat keputusan, aku suh jer dia pilih budak tuh...frust??? hurm...dok pung, cuma terkilan sbb lepas pada tuh dah tak jumpa dia. Aper salahnyer kalau kiter tetap jadik member macam dulu2 kan?

Kasih, sayang & cinta untuk seorang lelaki lain slain Abah bermula biler jumpa sorang tuh yg slalu jer tembak pakai tangan biler lalu depan umah, slalu tepon gumah utk cari gaduh...meluah perasaan berkongsi cerita...sama2 menjadik pendengar yg setia...sentiasa ada untuk satu sama lain...pengubat duka biler ditinggalkan...(hehhehehehhe...ampun bang...)
Kasih mula bercambah biler dah hari2 dengar suara....menjadik teman kala mmg tak dok kawan masa tgu result SPM...rasa sayang biler terpaksa berjauhan masa sambung blajo kat politeknik dan dia di ILPP...rasa cinta biler rasa takut terpisah oleh masa dan keadaan...sehinggalah kasih, sayang & cinta terikat dengan ikatan sah menjadik milik masing-masing...=) I love U papa....
Dengan Kasih, Sayang & Cinta jugak lahirnya 3 putri dari rahim ini...kerana kasih, membiarkan putri3 membesar di dalam kandungan mengetepikan kenaikkan berat badan hampir 20kg lebih setiap kali mengandungkan putri bertiga...Kerana sayang seorang ibu bertarung nyawa melahirkan putri3....mengetepikan rasa sakit yg tak pernah dirasai untuk putri3 melihat dunia...mengandung....melahirkan...& berpantang....Rasa cintakan putri3 biler melihat putri3 membesar didepan mata, kerana rasa cinta jugak mengambil keputusan berbakti walaupun terpaksa mengetepikan impian & cita2...rasa cinta jugak menyimpan impian untuk melihat putri3 menjadik orang yg berguna dan berjaya.....
Sesungguhnyer rasa Kasih, Sayang & Cinta tak pernah mempunyai titik akhir.....

SKOLAH GATI

Yey! bahagian mak budak yg x perlu pegi skolah...
hahahahhahah suker jer, CNY bleh cuti lama sket
Boleh balik kg....padahal baru minggu lepas balik...=)
Masa aku kecik2 dulu ada gok ker skoloh gati hah?
macam luper jer pernah ada...
tapi ada sari tuh yg aku ingat sangat...
Maa aku kejut lewat dah time tuh
"Long! cepat bangun....lewat oh nih...ceroh oh..."
Aku pung dengan lajunyer mandi2 pakai baju 5 minit jer total seme skali masa yg diambil...
hahhahahhaha....
Dengan lajunyer 'goheik' beskal
dalam ati..."mapus ah tak dok org sorang oh tgh jalan....doh ah aku ketua pengawas..."
tak dok sorang pung berselisih ngan aku tengah jalan OTW gi skoloh ari tuh
memang lewat benor doh tuh kalu tak dok sorang habuk
Doh la aku ketua pengawas....
sampai2 jer kat skoloh, gate tutup rapat oh...siap kunci
Dalam ati aku..."owoh padan doh laaa...."
p aku macam pelik jer...
bakper garaj beskal kosong???
kawasan dalam sekolah pung kosong...
kat kantin pung tak dok sorang murid yg makan RMT....
pelik....hurm...
tetiba terlintas....ARI NIH ARI JUMAAT!!!!!!
malunyer....malunyer....mesti sepanjang-panjang jalan
org kepelikkan tgk aku dengan pakaian sekolah
kayuh beskal laju2....
Arrrr....tidakkkkk!!!!
Dengan muker bengangnyer
aku kayuh beskal balik umah tanpa pandang kiri kanan....
Dari jauh lagi aku dapat tgk maa aku duk tepi jalan
depan umah aku...sambil tergelak????
Sampai2 jer kat umah, maa aku kater dia tak ingat ari nih ari jumaat
biler dia kejutkan adik aku yg no2 tu
adik aku kater "ari nih kang ari jumaat maa..."
Tapi nak panggil aku time tu dah tak sempat
aku dah pung kayuh beskal laju2 time tuh....
Masa maa aku bagitau tuh barulah aku teringat sesuatu...
Aku tak bawak pung adik aku pegi sek ari tuh
Selalunyer dia naik belakang beskal aku!!!!
Arrrrr......Gerammmmm....
P salah saper????
Maa aku yg tersalah kejut aku pagi tuh...
@ aku yg langsung luper ari tuh ari jumaat????
Maa aku la salah sebab pandai2 kejut aku suh gi skolah ari jumaat!
Hahhahahahahahhaha.....
Banyak kenangan time skolah sulu....
Rinduuuu nak jadik budak skolah balik....
Hehhehehehheheh
"I love School When It's Close....."
Ngeh Ngeh Ngeh...

Thursday, February 4, 2010

DILEMA ANAK SULONG & MENANTU SULONG....

TQ to En Hubby sbb sanggup cuti kijer malam nih sebab nak bawak balik pomen2 kat kerteh tuh beki keter abah...plannyer esok p gok pomen ader kijer esok, last minit jer kater g lalu ah. Owoh...En Hubby kijer malam patut malam nih, dah ler bagitau doh kat Mek dia yg dok leh balik jenguk aboh minggu nih sebab anak skoloh gati ari sabtu nih, jumaat tuh ada kelas kafa ngan training tekwando yg putri3 tuang 3 minggu berturut-turut doh....Adei...serba salah....kang mende lok kater mek & aboh...p kalu dok balik ari nih, biler loknyer....minggu depan nok gi ngator kedoh doh....dari suara abah masa cakap tepon ari tuh dok sedap dengor doh...macam tak dok mood jer...macam kami tak mboh care. P rasanyer abah tensen tgk keter yer jer...bkn sebab kami pung....Bukan kami tak mboh care...kami sining sakit paler hari2 oh mikir nok wak ganer. Hurm....susohnyer jadik anak sulong & menantu sulong....kalu dok berarap pada kami memang tak dok org lain doh....Besarnyer la tanggungjawab nak kena pikul...beratnyer la....hurmmm....berdosa ker aku merungut? Bukan merungut...cuma meluahkan apa yg terbuku kat dalam perut nih jer...Arap2 semua pihak berpuas hati...takde niat nak menghampakan mana2 pihak pung...

Kepada En Hubby....
Honey dok tau nok kabo ganer lagi...honey bersyukur sesangat dapat jadik isteri sayang, honey mintak maaf kalau sayang rasa terbeban berkongsikan tanggungjawab yg honey kena pikul sebagai anak sulong. Honey mintak maaf gak kalau2 ada selama dekat 10 taun kiter kawen nih ada terkurang kat maner2 dalam layanan honey terhadap sayang. Semoga kasih, sayang & cinta kiter hingga ke nafas terakhir....sayang awak!!! =)

Wednesday, February 3, 2010

MIMPI....=(

Mimpi yg buat aku sakit ati...waaa.....berkaitan ngan En Hubby...
Aku kejut kul 3 pg tgk En Hubby duk main game lagi?
Dengan mimpi yg hampeh tuh, aku hempuk dia ngan bantal!
Tetiba jer
Terkujat dia...hahahahhaha
Dekat 4 stengah baru leh lelap smuler...
Bangun pagi tadi ngan muker sebek jer..
Masa nak peluk cium En Hubby nak gi kijer
Bagitau mimpi smalam kat dia....
Di bantainyer gelak
Kul 9 lebih aku msg bgtu x puas ati ngan mimpi smalam
kalau blaku kat dunia nyata nih maunyer aku mengamuk pecah dunia
En Hubby reply...
"Keh3x...patut ah muka pelik jer tadi.nk suke lalu syg honey kabo tuh..."
&
"Ha3x...klako muka honey td.kalu tau amik gambo td =)...."
Mmg aku tak sukerrrrrr!!!!!!!!!
x suker ngan mimpi tuh!!!!!!!!!!!!
Argh!!!!!!!!!! tak suker walaupun cumer mimpi!
X suker! X suker! X suker!
Tetiba jer sakit ati kat En Hubby
walaupun cuma dalam mimpi
Mintak dijauhkan untuk dunia nyata nih...
Menyempoilkan mood aku hari ini!

Monday, February 1, 2010

MINGGU SENOK OTOK...waaa...

SENOK....huhuhuhu...
poket yg dok berapa memberansangkan...
Terpaksa balik kg tetiap minggu...
Aboh sakit dok baik2 lagi....kesian aboh....=(
Mareng keter abah lok wak hal
Baru sampai dari kg pagi mareng...
En Hubby terpaksa balik malam nih lok bawak pomen yg beki keter abah ari tuh...
Esok En Hubby kijer dah la ari nih ada kursus dah....
Mesti En Hubby penat....
Tu laa...saper suh nak ke honey nih...
Anak sulong....& sayang menantu sulong...
Tolak x sampai ati....tarik x berdaya....
14 nih nok kena gi ngator kedoh lok...
boleh jer gaji bln nih servis keter beratus dah...
road tax + insuran beribu...
nak gi ngator lok mesti minyak + makan2...
koman2 se'k' lok.....
waaaaaa.......
sakit otok...
penat otok...
krem otok...
senok otok...
tulommmmm........
U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service