JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, March 1, 2010

APPRECIATION DAY PETRONAS

Minggu rushing...Ari jumaat pas En Hubby balik kijer pagi tuh rilek2 jap...pastu balik tranung, pegi kat housemate En Hubby masa dia duk membujang kat paka dulu kawen kat seberang marang...dah alang sampai tranung, balik merang la kejap. Antor kek besday my sis yg aku godek2 malam tu. Sampai2 jer kat umah cam pelik jer macam meriah sket...heheheheheheh...ada "simple majlis" utk adik aku yg no 3 ngan husband dia...pastu adik aku yg form 5 yg duk hostel balik...pastu besday girl balik ngan keter semut pok wan dia...kire cukup la adik beradik aku ari tuh. Maa & Abah cam terkejut gak ler tgk kami2 terpacak depan umah tiba2 sbb time nak balik paka ari tuh aku dah kater tak balik dah nih...balik cuti skolah lak. hahhahahahahaha.....Lepas majlis, potong2 makan2 kek....alhamdulillah la seme org kater kek tuh sedap....muakakakakakak.....nanti aku postkan resepi kek tuh erk. Siap adik2 aku yg laen tuh dah awal2 tempah utk besday diorang yg akan datang. Hampeh tul laa.....hahaahahaha....lepak2 borak2 ngan adik2...maa...abah...pastu pegi umah Aboh En Hubby ada lak majlis baca yassin utk Aboh yg masih lg sakit...sampai2 jer org tengah baca dah ramai2, aku ingat malas la nak masuk sbb org dah baca separuh, p mek beria2 suh aku join gak, naik atas umah mintak yassin ngan Angah...mencelah masuk baca sama2...Alhamdullillah abis sama2 sbb org yg baca ramai2 tuh baca slow2 jer...lepas2 majlis balik semula umah Abah...borak2, sembang2...malam tuh balik paka semuler sbb esok tu ada Appreciation Day Petronas kat De Rhu Beach Resort...

Nih gamba aku ngan member cyber...muakakakakak...member cyber....member Pn Azwa, partner aku masa kijer dulu. Jumpa kat FB...kebetulan En Hubby dia kejer sama tempat ngan En Hubby aku, terus jadik member...hehehehhehehe...gamba2 nih dari kamera dia la, kan kalau korang ingat...kamera aku mati lemas kat Gambang Water Park ari tuh....huhuhuhuhu....sedih...masih lg tak berpengganti....


Nih acara yg sbetulnyer tak dok pung nama aku & En Hubby...acara tarik upih...nama jer tarik upih, p upih digantikan dengan pletwood sekeping...Isteri menarik suami. Member En Hubby yg beria suh kami masuk sbb dia kater kami idola dia...hahahahahahahha....sbetulnyer dia percaya yg aku mampu jer tarik En Hubby...hahhahahahaha.....

En Hubby dengan gaya supermannyer....




hahahahahahahhahaha....aku la tuh menarik En Hubby...sebelah tgn jer tuh, jgn dok cayer....kah kah kah...kuat la konon2...p separuh jalan jer pastu tarik guna 2-2 belah tgn...berat gak En Hubby aku ghupernyer...sbetulnyer mmg kami mendahului time nih, mmg tgl jauh ah couple lain p slack couple yg no.3 tuh, dia tak larat nak tarik husband dia....waaaaaaa.........kalah siot....sedih ngat..................................huhuhuhuhuhuhuhu.....
lepas makan2 seme....putri3 dah bersiap sedia nak mandi kolam...aku malas nak join dah sbb duk bersembang ngan isteri2 member2 En Hubby sementara tgu anak2 memasing mandi manda, p En Hubby tak larat nak melayan 3-3 org putri dia sorang2...dengan paksa rela aku turun gak ke dalam kolam...dah berendam tuh paham2 jer la putri3 tuh mmg liat giler nak naik...dekat kul 4 lebih baru la bleh kuar kolam...siap2...bertolak....bertolak kemana????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nantikan Entry seterusnyer....hahahhahahahahaha....terapi utk seorang HOUSEWIFE
The End.....=))

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

hehehe...best nye..upload lagi banyak2 gambar..

HoNEybUneE said...

gambo kamera tepon cap ayam jer wa...kamera mati lemas kat gambang water park....huhuhuhuhuhuhu

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service