JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, February 25, 2010

Big Hug !!!

Time kiter susah hati aper ubat yg paling mujarab?
A Big Hug dari seseorang yg kiter sayang...
Time kiter suka hati aper yg paling kiter nak buat?
Peluk kemas2 orang yang kiter sayang...
Time kiter sakit...aper yg boleh buat kiter tenang?
Pelukkan yg penuh kasih sayang dari orang tersayang...
Apakah hadiah paling bermakna buat orang yang kiter sayang untuk menunjukkan kiter sayang dia???
Just A Big Hug....
Time aku susah hati aku suka peluk En Hubby...& aku suker biler En Hubby peluk
rasa cam tenang jer...
Sebelum En Hubby pegi kejer aku suker peluk dia kemas2...
Time dia bersiap nak gi kejer aku suker peluk dia dari belakang...
rasa selamat dan rasa disayangi...
Bagi dia semangat untuk pegi kejer & balik dengan selamatnyer...
Biler En Hubby serabut ngan banyak mende...aku suker peluk dia
bagi kurang sket yg berserabut tuh...
Biler Putri2 turun keter nak gi skolah
walaupun aku tengah marah skali pun
Aku tetap peluk lepas diorang bersalam ngan aku
kecuali time tahap kesabaran aku melepasi tahap max...
Aku tak reti nak tunjukkan kasih sayang aku pada sesiapa
kecuali En Hubby yang aku manjakan tuh...hehehhehehe...
Dengan pelukkan jer yang menunjukkan aku sayang seseorang...
walaupun dah besar panjang....dah ada En Hubby...
Dah ada putri3....
Aku tetap peluk cium Maa & Abah setiap kali nak melangkah balik
Aku suker peluk Maa...sebab aku tak reti nak sebut
Along sayang Maa...
Aku suker sangat peluk Abah...
Terasa macam kekuatan yang ada pada Abah
teralih untuk aku sebagai bekal sehingga jumpa Abah lagi...
Aku peluk adik2 supaya adik2 aku tau yg kakaknyer yg garang nih tetap sayangkan diorang walau aper pun terjadi....hehehhehe...
Aku suker peluk memember lama time terjumpa diorang sebagai tanda walau masa berlalu kiter tetap member dan aku tetap ingat diorang sebagai member aku walau dimana berada....
Just bagi A Big Hug pada orang2 yang kiter sayang
supaya mereka tau, walaupung kekadang kiter garang dengan mereka
kiter menyakitkan hati mereka...
Kiter buat sesuatu yg mereka tak suker....
Kiter merajuk dengan mereka
Apa pun yang kiter buat....
KITER TETAP SAYANGKAN MEREKA....
p/s : cantek kan gambo kat atas tu....hehhehehhe...suker!

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kak tie tak penah peluk org pun..kak tie tak sayang say ek?hehe

mo big hug dari suami jugak nieh...

gO mi NaM said...

saya telah jd follower blog ni yg ke-19..jenguk2 saya juga ye..dtg ye..

HoNEybUneE said...

wawa....hahhahah dok sedap mum...kurus ngat, kak tie takut saloh peluk kuat sket patoh riok....hahahhahaha....nati gemuk, mari ah tranung nak peluk....=)

go mi nam : skarang jugak!...hehhehehehehhe....saya baru buker blog ari nih, nanti saya jenguk awak erk...=) tq 4 coming....

HoNEybUneE said...

to go mi nam...kalau awak terbacer komen nih, awak tgl jejak blog awak erk...kiter tak leh buka la link awak kat follower tuh....sedih....huhuhuhuhu...bagi link blog awak, kot2 kiter yg salah, bukan pandai sangat nih, buat2 pandai jer....hehehehheheh...nice to know u....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service