JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, February 4, 2010

DILEMA ANAK SULONG & MENANTU SULONG....

TQ to En Hubby sbb sanggup cuti kijer malam nih sebab nak bawak balik pomen2 kat kerteh tuh beki keter abah...plannyer esok p gok pomen ader kijer esok, last minit jer kater g lalu ah. Owoh...En Hubby kijer malam patut malam nih, dah ler bagitau doh kat Mek dia yg dok leh balik jenguk aboh minggu nih sebab anak skoloh gati ari sabtu nih, jumaat tuh ada kelas kafa ngan training tekwando yg putri3 tuang 3 minggu berturut-turut doh....Adei...serba salah....kang mende lok kater mek & aboh...p kalu dok balik ari nih, biler loknyer....minggu depan nok gi ngator kedoh doh....dari suara abah masa cakap tepon ari tuh dok sedap dengor doh...macam tak dok mood jer...macam kami tak mboh care. P rasanyer abah tensen tgk keter yer jer...bkn sebab kami pung....Bukan kami tak mboh care...kami sining sakit paler hari2 oh mikir nok wak ganer. Hurm....susohnyer jadik anak sulong & menantu sulong....kalu dok berarap pada kami memang tak dok org lain doh....Besarnyer la tanggungjawab nak kena pikul...beratnyer la....hurmmm....berdosa ker aku merungut? Bukan merungut...cuma meluahkan apa yg terbuku kat dalam perut nih jer...Arap2 semua pihak berpuas hati...takde niat nak menghampakan mana2 pihak pung...

Kepada En Hubby....
Honey dok tau nok kabo ganer lagi...honey bersyukur sesangat dapat jadik isteri sayang, honey mintak maaf kalau sayang rasa terbeban berkongsikan tanggungjawab yg honey kena pikul sebagai anak sulong. Honey mintak maaf gak kalau2 ada selama dekat 10 taun kiter kawen nih ada terkurang kat maner2 dalam layanan honey terhadap sayang. Semoga kasih, sayang & cinta kiter hingga ke nafas terakhir....sayang awak!!! =)

1 comment:

ciK LyndaWawa igUana said...

amin......kak tie memang jiwang....=)

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service