JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, February 26, 2010

HEPI BESDAY TO MY LOVELY SIS...muah2


HePI BeSDaY To MY LoVEly YoUNgeR SiSTeR

"Hepi besday to You..."
"Hepi Besday To YOu..."
"Hepi BEsday To CHik Da...."
"HePI BEsDaY to YOu...."
Tuan punyer kek dok tgk lagi nih...hahahhahahah....
Suprise ah konon2...p mesti tuan yer tido doh time aku menaip nih...
jgn dok cayer, aku hok jum buat nih....deko yg pakai hentam jer...
Kek coklat....dok au ah sedap ke dop....dok try pung agih....
Esok baru nok balik kejap lepas gi kenduri kawen kawan En Hubby
First time deko2 nih...kek wak sokmo2 doh....p dok au ah hok nih rasa gane....
resepi cilok tenet.... dok au nok v gaper ke sis....
Arap2 puah hati la ngan kek nih walaupung dok sesedap
Secret Recipe....sedap hok aku sket jer....hahahahhahahaha
WISH TIME>>>>>
Semoga dengan beranjaknyer umor tuh, mum akan sehak sokmo...dimurahkan rezeki oleh-Nya....Bahagia sepanjang masa....dijauhkan dari musibah dan bahaya...dipanjangkan Umor....dan yang baik2 blaker.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Budak nih adik aku yg no.2...yang selalu menyusahkan kakaknyer masa kecik dulu...yang sokmo mengamuk pagi2 sebab baju sekolah dia aku gosok kadang2 ada 2,3 line kat side, hahahahha
Yang selalu jadik mangsa "kenat" aku....yang aku gendong hari2 pegi balik skolah...pegi mengaji balik mengaji...yang selalu jugak aku bawak pegi mandi "baruh"....sesatunya adik yg aku bawak sebab dia mmg pegang rahsia...hehehheheh....yg masa kecik dulu slalu gaduh ngan aku tapi biler besar nih kami mmg rapat...adik aku yang paling aku sayang walaupung aku dok pernah bagitau dia....=)
I LOVE U SO MUCH SIS!!!....
hepi besday......

5 comments:

Gieyana said...

hepi besday utk ur sis yer..

NuE said...

kreatif mung ti...wat gane icing tu..nk blajo...

ciK LyndaWawa igUana said...

kak..buat kek jugak!!!nampak sedap...

shade said...

hohoho~mekasih2!terasa amat disayangi wlpn mmg aku paling disayangi.huahhahahah~sedap kek mum long!besh giler.lepas nie tutup lah secret recipe.hohoho!kek mum paling sedap atas muke bumi ini.slps kek abg ju yg keras ketong hahahha!!i lup u tooooo!!!

HoNEybUneE said...

gie : hehehhe...kembang la idung budak tu ramai wish dia...tq 4 coming....

zah : hahahahhahahah....aku malas nak godek ke ising memalam buter sbb nak tulis jer, aku tgk ader soklat masakan hok puteh....aku cairkan n taruk kaler jer....hahahhahahahahahhahahh...nanti aku blajo wak ising yer aku kabo neh....

wawa : meh ler terbang ke tranung....hehehhehe

sis : gong ah tuh....aku amek ati jer time2 besday nih...kang time aku mum wak2 dok ingat....hahahahahha...se agih sian etek dengo beli sekeping jer kek besday tiap2 taun....hahahahhahahahahahahahaha

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service