JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, February 3, 2010

MIMPI....=(

Mimpi yg buat aku sakit ati...waaa.....berkaitan ngan En Hubby...
Aku kejut kul 3 pg tgk En Hubby duk main game lagi?
Dengan mimpi yg hampeh tuh, aku hempuk dia ngan bantal!
Tetiba jer
Terkujat dia...hahahahhaha
Dekat 4 stengah baru leh lelap smuler...
Bangun pagi tadi ngan muker sebek jer..
Masa nak peluk cium En Hubby nak gi kijer
Bagitau mimpi smalam kat dia....
Di bantainyer gelak
Kul 9 lebih aku msg bgtu x puas ati ngan mimpi smalam
kalau blaku kat dunia nyata nih maunyer aku mengamuk pecah dunia
En Hubby reply...
"Keh3x...patut ah muka pelik jer tadi.nk suke lalu syg honey kabo tuh..."
&
"Ha3x...klako muka honey td.kalu tau amik gambo td =)...."
Mmg aku tak sukerrrrrr!!!!!!!!!
x suker ngan mimpi tuh!!!!!!!!!!!!
Argh!!!!!!!!!! tak suker walaupun cumer mimpi!
X suker! X suker! X suker!
Tetiba jer sakit ati kat En Hubby
walaupun cuma dalam mimpi
Mintak dijauhkan untuk dunia nyata nih...
Menyempoilkan mood aku hari ini!

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

ileklee kat tie..mimpi mainan tido je....harap2 tak jadi betul2laa...

NuE said...

dok faham ar tie...mimpi semata2 mu tgok diamain game ke gane????(lembab ke aku dok faham ngat mimpi mu nih...huhuhuh)

hang jebat said...

aku tau doh mum mimpi nape...aku penah gak mimpi gitu..kabo ke imran..cam biasa la..selok dia suka...hahhaa..aku lak jd malu..tp wat-wat x malu la...sakit!

HoNEybUneE said...

wawa : dok leh! dalam mimpi pung dok leh!!! hahahahhahaha

zah : woh...lambat la mum takkat....kena nikoh lu ah gitu...hahahhahahaha

jebat : hahahahhahaha....aku dok perasan lok wak muker masa nok peluk cium yer nok kijer tuh...p mmg aku benggang sarian sebab mimpi tu, En Hubby ada ah modal wak main ke aku lening....waaa....tensen....hahahahahhaha

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service