JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, March 2, 2010

CERITA DI SEBALIK TAPEI HAI PENG

"TAPEI HAI PENG"



Besday En Hubby ari tuh kitorang sekuarga sarapan kat Hai Peng, nak dijadikan citer, sampai2
tuh dah lewat...so x byk la makanan paginyer...p still ada serba sikit. Sudah2 jer makan Cik Kaka ada kata something p mama & papa x paham maner...sebab Cik Kaka walaupun dah berumur 2 taun 6 bulan, ada lg la sket2 bahasa jerman dia tuh...so, suh la dia tunjuk apa yg dia maksudkan. Ghuper2nyer dia kater nak tapei...(tapai)...time tuh tapei dah abis, biasa2 banyak jer...mungkin gak sbb lewat ngat dah time tuh. Cik Kaka dok puas ati kater ada...ada...nampak ijau2 kat dalam bekas atas meja. Papa dia angkat la utk puaskan ati dia, tunjuk yg tapei xder...p Cik Kaka dok leh terima kenyataan...hahahhahahahaha...bayangkan dari kemaman sampai paka dia mengamuk dalam keter "nok tapei...nok tapei..." nak marah pun ada...p nok sukker pung ada...En Hubby wak lawak kater...mende gaper la Hai Peng isi dalam tapei yer...sampai Cik Kaka leh mengamuk gitu skali ingat ke Tapei Hai Peng....hahahahahhahahah
Pastu...pagi masa nak gi Appreciation Day kat Balok tuh, singgah ler sarapan kat Hai Peng skali lagi...Sib baek ada...hahahahahahha....tgk muker Cik Kaka yg malu2 sbb papa yer duk perli2 ker dia pasal Tapei....macam2 la putri kecik nih...adei..........payah!
Cik Kaka dengan feberetnyer yg malu2 kena perli...hahhahahahahahahahahha....


Erkkk.....Alhamdulillah....hehehehhehehehhe...kakak2nyer & papanyer makan nasik lemak ikan...ari nih dok order telo masak separuh...just roti bakar jer...mama??? mehun goreng....ngeh! ngeh! ngeh!....

Kopi En Hubby...dulu aku suker minum kopi peng, p sejak 2 menjak nih biler minum jer rasa macam pening2 lalat gitu...adakah? hahhahahahhahahah bukan......bukan sebab aku pregnant...mungkin gak darah aku naik sbb kafein...p aku tak dok daroh tinggi kecuali time pregnant...mungkin darah la kot...so aku stop minum kopi. Comel gelas yer ork??? tu tangan En Hubby la tuh, sebok jer....hahahhahahahahah....konon2 tunjuk bukti label Hai Peng....pepehal, ari tuh terlepas la hajat Cik Kaka ngan Tapeinyer.....

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

alah kak tie..malu2 pusak pulak....ika nak dapat adikk pun takpe....hehe..meramaikan umat...

HoNEybUneE said...

hahahahahhahaha.....aku 3 oh...mum biler lagi wei.......kah kah kah

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service