JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, March 11, 2010

CUTI SEKOLAH...

Dah start dah...cuti skolah...
P sminggu nih En Hubby xleh ikot kami2 balik kg...
En Hubby kejer + ada kursus laks...
Hurm...nampaknyer ladie's jer la
Sian En Hubby kejer keras nak bg kami2 makan...
huhuhuhuhuhu
En Hubby / En Papa...KAMI SAYANG AWAK!!!
*
*
*
*
*
*
Khas untuk En Hubby / En Papa :
Jgn nakal2...hahahahhaha..acah jer
nak pesan, nanti makan jgn culas,
rasa lapo jer kuar makan kat kedai erk...
nanti Pn Wife buat byk2 kueh tgl kat peti Ais erk...
Bgn pagi tu dgr jer alarm terus bgn
takde second alarm macam biasa dah selama sminggu nih
Pegi kijer awal boleh sarapan awal...
kantin kat umah tutup sementara...
takde dah telo 1/2 masak ngan air O serta bekal pagi2
untuk sminggu okey...
Balik umah pas kejer jgn sedih2 tgk kami takde
Biasa kami yg sambut depan pitu grill
kami cuti dan mula bertugas balik mgu depan
malam jgn tido lewat sgt....
hehehhehehehe...
Tolong rindukan kami2 nih...
Kami tgl bukan sebab x syg
kami tgl sbb nak suh ada rasa rindu
kami tgl sbb cuti nih giliran Nek & Tok Bah lak tgk kami
sminggu jer...
kami pun akan rindu...
sminggu jer....
sminggu jer....
sayang En Hubby / En papa....
muah2...
THE END...=)

4 comments:

~ نورحياتي ~ said...

wow!!sweetnyerrr Pn.Wife ni..hehehe..

selamat bercuti erk..

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin..

HoNEybUneE said...

hayati : hehehehheheheh....sesekali nak kena tgl gak....dah lama x tgl dia, kesian lak kena tgl kali nih...sminggu lak tu....hahahahahhhah

nak amin gak....
amin....=)

Bitter Sweet said...

nuff era hari ni

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat bercuti....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service