JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, March 6, 2010

LADY'S DAY....ngeh ngeh ngeh

4hb ari tuh tranung cuti umum, so skolah pun cuti la...kesian lok tgk putri3 sok tau nok wak gaper, mmg kesian la kalau tetime cuti dok balik kg kat nekma & tok bah dia. Minggu nih x leh balik sbb papa dia ganti org kejer...lagipun mgu depan dah start cuti skolah sminggu. Means mgu nih cuti 3 hari la...khamis, jumaat & sabtu. Kelas kafa pun xder...just training tekwando jer petang jumaat smalam...

So...ari khamis baru nih 04hb march adalah di istiharkan sebagai ladies day...muakakakakak...sebab aper??? sebab tak bawak En Hubby...hahahahahha... gi jalan2 window soping kat MESRA MALL...yg ke berapa ratus kali dok au oh benornyer gi jalan...bukan x puas...p sebab mmg tak dok tempat oh nok gi...kah kah kah...kali ni pegi berempat...Putri bertiga + mama...Cik Kaka la wahi lajok ajak gi jalan Mesra Mall kalau dia puas-puas kat umah. P salute to Cik Kaka sebab dia ajak berjalan jer...takde la nak mengamuk2 nak itu ini...macam mama dia la...tgk2 ikut tingkap jer...p mungkin gak ler "menurun" sebab masa pregnantkan ika mmg tak lekat kat umah...atas keter jer kijernyer...ke situ sini...mmg berjalan sokmo. Cik Kaka membesar dalam perut tuh membesar atas keter laa...hehehehhe...

sbetulnyer tak plan pun...luper nak bg En Hubby borang peraduan Shell yg berlambak2 tuh suh letak dalam box kat Shell seberang jalan tuh masa En Hubby nak pegi kijer. Tarikh tutup 7hb march, alang2 dah isi myk...borang lak tak berbayar pun...bukan ader kena jawab2 slogan ker haper ker, apa salahnyer isi kan? untung2 menang rm100k tu, kaya la mak...muahahahhahahaha...so, rajin2kanlah diri kuar umah. kalau ikutkan mmg duk umah jer ari tuh. Dah kuar tuh straight terus la ke MESRA MALL...cuci2 mata, tubik masuk kedai usha barang...



Haa...nih jer la yg dia mintak setiap kali pegi "SHE MALL"...Big Apple....yg ada buah strawberi kat atas tuh...tu jer laa...mmg x pernah mengamuk nak mende2...sbb tu tak kesah nak angkut dia pegi maner2, tak rugi pun...nek dia sdiri pun pelik tgk dia kalau masuk pasaraya ke gi mana2 ke, mmg tak pernah mengamuk langsung nak apa2....menan ke haper ker....dia cuma kater " kaka nak tengok jer....", "kaka pegang jer..."...hehehehhehe...kalau jumpe anak2 patung ker dia just peluk jer...menan2 pung dia pegang dan belek2 jer...tapi...........donut big apple nih mmg perkara wajib la kalau pegi...sebijik jer...ngan air vitagen...pastu sambung semula berjalan....kakak2nyer pung gitu gok, mmg dok pernah mengamuk nak itu ini...dah tau sangat perangai mama dia, kalau mengamuk pecah satu pasaraya pun kalau perkataan awal kuat adalah "TIDAK!" jgn harap ler....hahahahahahhaha...nak aper2 boleh, bagitau n kiter discuss apakah benda tuh patut dibeli @ tidak...kalau nak jugak, kalau mama kata lain kali, lain kali mmg beli, tapi kalau mengamuk.....keputusan muktamadnyer adalah "TIDAK!!!"...

Putri bertiga sedang makan Big Apple depan jer kedai big apple tuh...ingat nak makan kat food court...p nih adalah request dari Cik Kaka...nak makan atas kusi tu ok! tengah2 orang lalu lalang tuh....adei....
Yang nih dalam TOY'S R US....bayangkan betapa jantung aku berdegup kencang macam berlari 100m...walaupun dalam sejarah yg lepas2 cik kaka tak pernah mengamuk nak itu ini tapi dia tetap budak kecik lagi kan? kan? ada gak ler perasaan takut tuh...hahahhahaha...ada satu benda yg menarik perhatian dia, mintak belikan tapi aku kater...."mama takde duit...nanti kiter mari ngan papa neh..." Cik Kaka kater...."Ada...mama ada duit...lam poket tuh...." hahahhahahaha....p sib baek termakan pujuk...p terpaksa ikut 'ere' dia nak amik gambo itu ini nak tunjuk kat papa dia....hehhehehhehe...laaaaayyyaannnnn....
Katil Bebi 1...
*
*
*
*
Beskal 1...Cik Kaka kater "Kaka ada doh Beskal pink...."
Beskal 2....hak ni kaler pink..."Kaka nak try jer..."
Akhirnyer....berjaya gak kuar dari kedai tuh dengan selamatnyer...
Fuhh.....lega seh....
P nih satu lagi feberet ika nih & Kakak2nyer...
dok au ah sedap maner p mmg boleh dikatakan kalu gi mmg kena ah...
*
*
*
*
*
*
*
nasik ayam kat food court MESRA MALL...

Ingat dah bagi makan kenyang2 kat umah tadi selamat la bahagian nih...tak selamat jugak....& yg nih ada bahagian papa dia...tapau sebungkus ke papa dia...hehehheheh...so malam ni dapur adalah cuti ok!.....=))


Pasal aper aku tak kesah? sebab....tu haa....



Cik Kaka yg agak payah makan nasik...boleh makan dengan banyaknyer...p dia share ngan Kak Bie dia la...balik modal la kirenyer....hehehehhehehe....janji dia makan dengan banyaknyer....

" sedap! " cik kaka kater...

yang nih putri sulong yg sentiasa berselera...hahahahahahha...sorang2 jer dia hadap nasik tu sepinggan.....makan la kak....tak kesah la org nak kater agak bulat ke haper ke...janji kakak sehak! hahahahahahhaha....sehak macam saper????
*
*
*
*
*
*
*
*
MACAM MAMA LAAAAA.......kater papanyer....hahahahahahah
THE END....=)))

3 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

betul2...sihat macam kak tie..hehehe

Bitter Sweet said...

nuff era (sori terpaksa tinggal jejak kat sini sbb kat ofis shoutbox kena blok lol)

HoNEybUneE said...

wawa : ho laa....kalu hok sehak tuh macam aku ah...kalu kurus kering...macam wawa...hhahahahhahahah

bitter era : it's ok...nanti kiter menjejak awak lak...hehehhehe...tq 4 coming....

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service