JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, March 1, 2010

TERAPI UTK FULHOUSEWIFE cam aku....=)

Agak2 la kan...kat maner nih? hehehehheheheh...nih xtivty lepas appreciation day tuh...Gi jalan2 cuci mata kat EAST COST MALL...mmg betul2 cuci mata bukan cuci poket @ wallet ke haper ker...soping ikut tingkap semata2...hehehhehehehe...kiter cakap pasal
"terapi utk fullhousewife cam aku"
kan?memang nih la terapi untuk aku sejak dari skolah lagi...kalau aku serabut ke tensen ke haper2 jer la yg sewaktu dengannyer memang nih la kejer aku...lebih2 lagi time duk blaja kat politeknik dulu...abis jer kelas @ tak de kelas, ni je la kejer aku. Ni jer mende yg boleh merilekkan aku...Boleh dikatakan mmg hari2 aku tawaf bandar kuantan. Sebut jer kat maner...hahahhahahaha...dengan aper??? jalan kaki jer...dari terminal kuantan ke ocean...ke mydin...ke kuantan plaza...ke kuantan parade...ke kompleks teruntum...ke megamall...ke beteng...sebab tu la kot dulu aku mantain jer. hahhahahahahahahaha....tak tau la kan, lain orang lain caranya. Tapi dulu, nih la terapi aku...sampai sekarang sebetulnyer...p skarang payah sket la nak buat cam dulu...sebab tu la kot dulu aku jarang hangin2...aku berjalan pung bukan beramai-ramai...aku jalan sorang2 jer..kekadang jer heret member baik aku...dengan tu jer aku leh tenangkan balik rasa tensen....rasa sakit hati aku....rasa serabut kepala...berjalan....berjalan...dan terus berjalan....cuci2 mata. Aku mmg suker jalan2 tgk orang...tgk barang...kalau dulu tanya jer aku kat maner ada sale...kat maner ada jual mende tu mende nih...kat maner brg paling murah...kat maner kedai makan paling sedap...Semua benda ok bleh tya aku....hahhahahahaha... skrang nih benda nih turun ke si kecik Zulaika nih. Kalau dah start berjalan...slagi tak puas tawaf, jgn harap ler nak ajak balik...time dia kepuasan, slalu jer kuar dari mulut dia "mama...jom she mall...." hahahhahahahahah.....

En Hubby sokmo migrain ngan aku biler tetime kami bergaduh, aku ngan dia bukan jenis ho ha ho ha time bergaduh, kami buat hal memasing jer...letak jer tepon aku terus kuar umah berjalan sana sini....hahahahahhahahahah...dah agak2 sejuk2 suam lenguh2 kaki...baru aku balik n terus buat terjun tiruk kat tilam umah....zzzzzzz.....bangun jer pagi esok dah clear...hehehehehheheh... En Hubby? hahahhahahahaha...dia akan tepon berpuluh2 kali tya housemate aku, aku dah balik ke blum...kadang tu sampai tengah malam baru sampai umah.dah tau sgt perangai aku. Memang dia susah hati sesangat biler gaduh ngan aku, dia takpe la, jenis dia, nak marah ke haper ker, dia tido jer 5 minit, bangun tuh dah tak ingat aper2....dah 100% okey! aku??? yg slalu kena marah nih??? mmg payah gilo nak sejuk senang2...saper yg x hangin biler kena marah mende2 yg kecik2 jer....yg tak patut pung marah....En Hubby, sila jgn marah lagi yer...En Hubby dah tak Hangin2 macam dulu time kami berkawan & berkasih...En Hubby COOL yer sekarang....hehehhehehheheh....

Yang nih time si kecik nih mengamuk aper ntah...ader jer yg dok kena, tu yg En Hubby buat muker tu tuh...hahahhahahaha....kejap nak waffer....kejap nak jagung...pastu nak waffer balik...


Time nih papa dah hangin....papa bagi warning...p ika sengeh jer....


Haa...dah senyum....pasal aper??? pasal Pn Wife dia kater...senyum la sket...masam purik! nok amik gambo nih...hahhahahahahaha...nak menghilangkan tensen En Hubby benornyer...tensen ngan ika ngan putri2 dia...Baru tau...sekerat hari dok sapa doh gitu doh, aku yg hari2 nih...24 jam ngan putri3??? saper nak jawab??? pening wei....bukan senang nak besarkan sesorang anak nih kalu dok sabo...huuhuhuhuhuhu....p hari tu mmg enjoy la sbb En Hubby bagi can la kat Pn Wife dia jalan2 cuci mata cuci otak yg asyik terperuk jer kat umah...tgk baju....tgk hand bag...( En Hubby sila mention erk...hand bag kaler krim yg En Hubby pegang tadi sungguh menggoda...) hahhahahahahaha....tgk itu tgk ini....walaupung hanya luak rm 22.70 utk makan kat food court...rm 8 utk pencuci screen laptop...tapi Pn wife sungguh suker..sungguh gumbira....hahhahahahahahahhahahaha....lain kali bawak lagi erk....


Yang nih pemandangan dari atas bumbung ECM...dari parking lot...bandar kuantan....nampak tak Megamall??? hehhehehehehhe....tempat lepak time blaja dulu....boring2 jer gi tgk wayang rm3 kat GSM megamall guna pas pelajar...dulu la, skarang tak tau brape hinggit dah...




Yang nih??? si kecik tuh mengamuk ingat papa dia nak tgl mama...tak mboh tutup pintu keter sapa takutnyer papa tgl mama...

Gamba2 kat bawah nih selingan dari Appreciation Day....

Aby dan kakak Ain....






Loving couple....En Hubby & Pn Wife....



Si Budak Kecik yg nak gak bergambo lepas jer tgk mama & papa amik gambo berdua....slalu jer gitu....jeles! huhuhuhuhu...dah time tido dia tolak jauh2 papa dia tak mboh bagi tido tepi mama dia...kesian papa.............hahhahahahaahah

Penutup citer, gamba Budak Kecik Zulaika ngan riben ijau kat tgn....umah ijau...
Kesimpulannyer, hujung minggu nih cukup menggembirakan Pn Wife...bekal utk hari2 seterusnya...biler dah agak2 kureng, En Hubby sila cas balik energy Pn Wife ngan bawak gi Gambang Water Park ker...Lost World Of Tambun ker...Genting Kota Keriangan ker...Langkawi ker...A Famosa Water Park ker....hahahahhahahahaha....apa kater En Hubby????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Banyok Pitih Mah....Abaikan jer......hahahhahahahahahhahahahahah

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kak..wow..hencik hubby berambut up!!!!!hehehehe

HoNEybUneE said...

ho la wei....ika kater rambut tajam! hehehehehhehehehe....umor dah masuk 30an, kena hensem2 nok cover kedut...kah kah kah...ampun....En Hubby....ampun....hahahahhahhaha

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service