JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, April 15, 2010

Kona mula...gi amek mula...amek mula...


Adei...ada jer wat mama pening ngan awak nih Cik Kaka...ari nih ajak dia pegi post office nak pos baju kastemer...tak bungkus2 la, bawak dalam plastik jer...nak pegi tu Cik Kaka dah tya "mama nak bawak gi maner bj tuh" mama jawab...nak gi ator ke tuan dia laa...pastu sampai jer post office dia tgk mama letak dalam sampul plastik pos laju...lepas setel2 tuh masuk dalam keter, nak jer kuar dari perkarangan post office dia tanya dalam nada cemas "baju mama maner? baju mama jait...maner???" aku jawab ler dah ator doh...dia kalut skali "Kona mula, kona mula...g amek mula bj mama, bj mama jait...g amek mula! kona mulaaaa!....kona mula g amek bj mama...g amek mula! " kah kah kah...Eeeee...ada2 jer la awak nih Cik Kaka....ayat tu jer yer duk ulang dalam keter sampai la sampai umah...mmg dalam mode nak mengamuk la dia suh aku pusing smule, g amek smula baju tuh....hahaahahahahha...nak marah dia mengamuk pun cam klako la pulok....taun depan, kompom antor skull laaa....pening mama nak layan awak hari2...adei...smalam ngamuk nak tepon nekma, lama gilo bergayut ngan nekma dia p pusing2 ikut tu ler jer mende dia bgtu...adik pegi koloh...wak kijer koloh....hahahahahhaha...nenek pun surender dok leh nak layan yer cakap. Maa aku kater, Ika nurun mama...byk mulut...masa kecik2 kalo balik skoloh tu ada jer mende nak crite...slagi tak abis bercerita mmg maa aku tak leh wak kejer lain...sampai maa aku masuk jamban pun aku setia lg bercerita kat luar jamban! hahahahahahhahahahaha...pastu se agih mende yg sampai lening ada lg ngan aku, cepat jer tegur mende2 yg aku rasa pelik ke apa ker...kah kah kah...yang nih mmg slalu jer aku kena marah di En Hubby...aku tgk mende2 ke...tercium bau apa2 ker...apa2 jer yg aku rasa pelik jer laa...dah tak terpikir mende lain, laju jer mulut aku tegur. keh keh keh...bukan sengaja pun...=)) dulu kecik2 slalu kena marah di Abah sebab mulut nih laa...kalo gi makan gulai, gulai umah org tuh tak sedap, situ2 ler jer aku bantai kabo "huh! dok sedap gulai org nih!!!..."kah kah kah...jujur aper....kan?kan?kan? hahahahahahah....lening dah ok dah...urmmm...ok? ok.....=)) tak caya? tanya En Hubby...kan abang kan...? ngeh ngeh ngeh....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service