JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, April 14, 2010

PhotoScape Perisian Edit Gambar

Ngeh...ngeh..ngeh...dah jumpe dah setelah menggodek-godek...biler tgk gambar2 yg diedit kat blog orang, mak aih jeles....hahahahaha nak buat mmg kompom tak reti...saper2 yg sama2 tak tau macam aku nih..meh aku share...hahahhaha...meh2...free jer download kat tenet dgn Broadband Cap Ayam aku nih pun lepas jer...=))

Nih aku memperkenalkan....cewah2...bagi yg otai dediam jer la erk...kah kah kah...bagi yg mak budak baru nak kenal dunia blogging2 nih jer....=) sah! shut Up!!! kah kah kah...aku suh org diam...p aku yg tergolek2 suker...suker dapat mende nih...suker terbayangkan otai2 suker kat aku...hahahhahaha....

Download PhotoScape

Korang klik jer link Download PhotoScape kat atas tuh....klik jer...tak kena bayar pun...hehehhehehe...tak susah pun guna mende alah nih...


Download dan install cam biasa dan terus gunakan semudah A-B-C, tak payah ajar pon korang dah power rasanya, try & error la erk, lawat laman web dia kalau nak lihat tutorial dan contoh. http://www.photoscape.org/

Kater Isma Halil....Contoh...contoh....hahahahahah...tgk la contoh2 yg diedit oleh amatur nih...keh keh keh...gambo lama dah, sblm kamera aku mati lemas kat gambang Water Park...adei...sedih la pulak teringat...biler En Hubby nak hadiahkan DSLR sebijik kat Pn WIfe dia nih...En Hubby...Sila amek attn okeh....hehehehehhehe....besar punya harapan Pn Wife ni...kalo mintak yg rm299 pun buleh tahan kire doh...hahahahahahha....aper2 pun...contoh...contoh....=))

Gambar kat atas tu masa Tragedi Kamera aku mati lemas ari tuh...walaupun kamera cap ayam jer...tapi dah byk berjasa...huhuhuhu...nak dimasukkan ke ICU pun kos rawatan dia sama mahal dengan yg baru...Redha jer la sampai En Hubby sambarkan DSLR sebijik Utk Pn Wife...Opsss...tersasul laie....hahahahahhaha...buat2 tersasul banyak kali gitu, kot2 En Hubby terlepas pandang Entry2 sebelum ni...hahahahahhahahaha....gambar kat atas tu time gi Gambang Water Park....InsyaAllah ada rejeki En Hubby bila pulak nak pegi??? hahahaha...
Hah! tu dia...rasa2 korang Cik Kaka aku tengah wat pe? Ada saper2 berani nak tempah jait manik kat baju??? nih second beader kat umah erk...jgn tak tau...hahhahahahaha...serabut sgt dia duk mengganggu aku nak siapkan baju orang, aku bagi sebekas manik yg bercampur yg aku malas nak asing, bagi jarum...jarum real ok! ngan benang...baju kurung dia yg dah tak padan... amek ko, meleleh air liur nak siapkan baju dia tuh...mmg tak kaco aku dah pastu. Asal aku buka box nak menjait, dia sebok cari yg dia gak...hahahahaha...menjadik tektik nih yer tuan2 puan2...p 2,3 kali gak ah tercucuk jari...p lepas tuh dia berhati2 laa...Aksi bahaya nih, dengan pengawasan yer...hasilnyer, aku lupe nak amik gambo. P yg pasti mmg tak leh sarung terus baju tuh sbb dia jait skali arung...bawah baju, lengan, dada...blkg...semua!...asal ko bahagia la Cik Kaka...janji tak ganggu mama jer...=))

Khusyuk ork??? hahahhahahaha...mmg pekerja berdedikasi laa...tekun gilo...puas duk cokkoh, duk nerak...cangkung...ader laker...Adei....SAper2 yg berminat nak buat tempahan sila hubungi Cik Kaka yer...=))

Ok...berbalik pada software yg kat atas tu...SELAMAT MENCUBA.....kongsi2 pada mana2 yg baru macam aku ni jer...yg dah otai tuh senyap2 jer laaa....hehhehehehehe...

5 comments:

nadiah said...

salam,best info ni tq berkongsi edit mengedit ni,sy budak baru belajar best sangat...

HoNEybUneE said...

sama la kiter....suke2! dapat kongsi info...hehehhehehehh

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay..akhirnye...rahsia saya terbongkar..hehehee

HoNEybUneE said...

ooooo....budak kecik mmg kedekut ilmu...hahahhahahahahaha...

nadhs kayel said...

best gak ni...hehe...nak try gak ar...makasih ye tie....hehe

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service