JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, April 5, 2010

SIHAT DENGAN HiGOAT

Entah kenapa baru terbuka pintu hati nak mencuba sesuatu yang baru, yang tak pernah terlintas di kepala aku...BERNIAGA. Sebenarnya memang dari dulu lagi duk usha2 peluang berniaga tapi banyak benar perkataan "kalau..." kalau itu...kalau ini...tapi entah camner boleh terbuka pintu hati nak cuba2 berniaga SUSU HiGOAT nih....En Hubby pun bagi green light...selalunya kalau aku kater nak cuba itu ini dia akan gelak dulu sebelum abis aku citer. Hahahahahaha...dah paham sangat ngan Pn Wife dia nih...mulut mmg "wo wa wo wa..." tapi nak promote kat org2 hampeh ler...hahahahaha...tapi yang nih mmg aku cuba sendiri...n bagi En Hubby...bagi maa & abah...adik...mertua...sedara2 try dulu. Bermula ngan maa yang selalu jer ngadu sakit lutut...kaki...nak berdiri lama2 pun tak boleh. Alhamdulillah, baru jer beberapa paket maa kater cam ok jer minum susu nih. Masa tuh takde lagi dalam hati nih nak join mende nih...bunyi jer SUSU KAMBING dah terbayang dah ketidaksedapannyer...hahahahahha...tambah2 ler ngan aku yg mmg sedia ada TAK SUKE susu...sebarang susu ok!...hehehhehehehe...
TAPI....biler aku try secawan, rasanya mmg tak sama dgn susu2 lain yg sedikit rasa hamis laa...rasa muak laa...S.U.S.U...semua org tau kan rasa susu? tapi...SUSU KAMBING HiGOAT mmg takde semua tuh! rasa plain jer....buat pun takdelah sepeket tuh dengan air yang semug beso...just 200ml sahaja. Kalau cawan tea tuh, tak sampai 3/4 cawan. percaya tak kalau makhluk yg mmg TAK SUKA susu nih kater SUSU KAMBING HiGOAT nih sedap. Dengan Nama Dia, aku mmg tak tipu. Sedap lagi pada air soya. Takde gula...takde kena tambah apa2...100% susu kambing.
Yang menguatkan lagi rasa nak join ngan SUSU HiGOAT nih biler abis 2 paket jer, bangun pagi aku dah takde rasa sakit2 tapak kaki, pergelangan buku lali...lutut...sakit lain mmg aku takde...aku seorang yg sehak okey...yang nih pun sebab datang ngan pakej lepas beranakkan 3-3 putri aku tuh...masa mengandung berbagi kalsium ngan baby...tapi mamanyer tak pernah dengar kata papanyer utk minum susu! hehehhehe....kecuali sakit pinggang yg mmg dari budak lagi aku mmg takleh berdiri lama2...rasa cam nak patah jer pinggang. Time berdiri basuh pinggan mmg terasa sesangat la...tapi baru jer try 2 paket aku dah tak rasa sakit pinggang tuh...sekarang dah abis sekotak dah mmg terasa sangat kesannya...bangun pagi2 dah takde dah menengung panjang nak boleh ke berdiri sbb sakit tapak kaki ngan pergelangan buku lali ngan lutut tu...susu nih CUKUP bagus untuk orang2 tua...Ibu mengandung menyusu pun bagus minum...student2...orang sakit lama...Alhamdulillah...biler aku sendiri yang rasa kesannya aku teringatkan member aku yang dari dulu lagi ajak aku berniaga...hehhehehehe...mamanyer business woman ok...tapi aku yg takde keyakinan sebenarnyer...baru2 nih dia ajak aku berniaga SUSU KAMBING. tapi macam biasa, buang karan jer kalau nak promote ker...nak ajak aku berniaga-niaga nih...hehehhe...malam tu gak aku msg dia tya pasal bisnes yg dia ajak aku join bulan lepas. Lepas kena kutuk sikit sebanyak...=) dia cakap SUSU HiGOAT. susu yg aku try nih rupernyer...aku fikir, dalam aku minum2...beli2 tuh baik aku join skali. murah pun murah...Esok tu jugak aku jumpe dia kat kedai dia n discuss pasal nih. Hari tu gak aku kuarkan modal untuk ini semua. Aku bukan seorang yg mudah terperdaya ngan hal2 camni, kalau aku tak cuba sendiri mmg aku tak berani nak amik risiko. Lusa tu jumpa mama...mama terangkan secara terperinci...ajar camner2 nak berniaga...dah! setel...hehehhehe...mana tau kan rezeki nih ditangan Tuhan...so sekarang aku tengah berusaha....InsyaAllah....setakat hari nih saat ni aku duk menaip nih...Alhamdulillah, keputusan aku adalah betul. En Hubby, maa, abah, adik2 & putri3 memberikan sokongan penuh pada aku...siap bersama2 menjayakan tuh...hehehhehe...terima kasih semua....I LOVE U!!!




1/7 daripada stok yang ada ngan aku sekarang...baru amik kelmarin ngan Asha....selebihnya bagi adik bawak balik kat maa kat kg utk mereka2 yg order...yang nak try...bagi aboh cuba, mintak2 aboh akan bertambah sehat dan sembuh cepat...Kami nak tgk aboh senyum macam dulu...=) ....




khasiatnya nanti aku citer secara terperinci dalam entry seterusnya...ingat nak buka blog khas utk nih tapi belum berkesempatan...InsyaAllah....



Kopi nih campuran spirulina & susu kambing. Bagus untuk orang lelaki...dan mmg paling laku dikalangan kastemer lelaki. Sekali try memang nak lagi...untuk bagi tenaga dan tak rasa letih walaupun kejer shift malam macam En Hubby...Dulu asal ada jer org bgtu kopi itu ini bagus mmg aku beli utk En Hubby try, kesian benornya tgk dia letih kejer...tapi kebanyakkannya tak sesuai ngan En Hubby...hehehehhee...sorry yer sayang...keh keh keh....tapi yang nih En Hubby kater rasa pun sedap walaupun tak sewangi kopi ali cafe...ok jer stakat nih. Baru jer bagi En Hubby minum, belum abis lagi sekotak jadi tak dapatlah nak komen lebih2...tungguuuu....=)










yang nih stater kit utk sesiapa yg berminat nak jadik ahli. Bila dah jadi ahli, boleh la rege murah...walaupun mmg dah sedia ada murah...Untuk jadik ahli cuma RM50, dapat susu sekotak, beg ngan buku dia tuh...lupa dah mama cakap org pgl aper....hehehheehhe....untuk berniaga ada lak pelan2 lain...kalau ada yang berminat boleh la tanya...aku akan ceritakan secara terperinci. InsyaAllah....tapi make sure try sendiri dulu...baru leh bagitau orang...promote2 kat org...jgn promote kat orang berapi2 tapi kiter sendiri tak pernah cuba...HAMPEH....hehehhehehe.....
saper2 yang berminat, boleh hubungi aku di
012 - 9066537...yatie
kalu duk area paka, kemaman, dungun bleh set masa jer kita jumpa...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service