JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, April 15, 2010

TERBARU & TERHANGAT DIPASARAN

GAPER??? GAPER???....muakakakakak...sajer jer...nok 'NYOHO' hasil air tangan aku yg kerah kekong nih...ngeh ngeh ngeh...lama doh terlibat dalam gejala nih p gok baru nak publish di Blog nih...=) sbenonyer nok Nyoho reti doh edit2 gambo...hahahahaha...layan picca kat bawah erk...pasni dok tunjuk doh sini sining...nok tgk bleh ke
Hek hek hek....promote blog dok starang...kah kah kah...sekadar hobi jer beno...dok amek tempahan sapa leh beli iPhone pung...cukup2 bleh makan Big Apple kat Mesra Mall jer...
"Poya2 time ngan Cik Kaka"
pader puasan lajok duk gumoh jer...sebulan ada la selai 2...tetime malas, dok amek2 pung...takut dok siap jer kalu amek time malas. Melainkan kastemer kater...takpe ah siap biler2 pung. hehehhehehehe...Amanah orang bukan leh wat main2 seh...fokus! fokus!...=))

Yang MENORA nih yg terbaru ah...paling mencabar minda nak siapkan oleh org yg malas macam aku...hahahahha...malas2 pun siap aper..."pitis" seh...dok siap dok leh pitis...tapi yg pentingnyer, KUALITI okey...InsyaAllah...kualiti terjamin...=)


Cantek??? Ngeh ngeh ngeh...tq...tq...perasaan berlebihan ngoh ah. hehehhehehe...abaikan ok! =)
Pic2 yg kat bawah nih yg terdahulu...layan jer laa...byk dah benornyer jait p dok amek gambo sbb....hurm...perlu ker disebut lg pasal Arwah Kameraku??? hahahahahah...kang En Hubby sentap pulak...kah kah kah...Nanti la ada mood aku publish kat blog se agih tuh...ada sokmo masuk tapi tu laa...Cik Kaka ah sokmo ajok mama gi jalan "She Mall"...mama hok alahan sokmo doh bab2 jalan2 soping2 nih....keh3x...Tabiat itu secara rasminyer telah diperturunkan kepada Cik Kaka...Sbb??? dari dalam perut lg dah Cik Kaka dibesarkan atas keter jer...dah mama mmg
" wahi do'oh lalu nah "
bab2 jalan2 nih...hehehhehheeh...jalan jer...cuci2 mata...terapi kan...=))
Yang kat atas tu baju Pn Rosiana...hehehhehhehehe...tu Cik Kaka nak try baju 'awam mama' nak tau padan ke idak ngan dia...hehheheehhe


Yang nih baju sepupu Pn Rosiana...yg ni pun Cik Kaka nak jadik model gak, p dok dang jadi model diatas sebab musabab yg tak dapat dielakkan...=)

Hah! nih baju Tuan Punya Tanah...hehhehehehhe...bukan baju raya sbb siap lepas raya...sempat utk Raya Petronas jer....=))


Baju raya putri3ku yg tersayang...sah tya dah En Hubby baju melayu dia nak jait manik gak ker??? kah kah kah....En Hubby jawab dengan pantasnya..."tak yoh ah!" dalam nada cemas....kah kah kah....

Haa...nih baju my sister-sister....taun lepas kami pakai boria kaler biru...taun nih plan2 kaler gold...InsyaAllah...ada rejeki....ada la...hehehhehehehe...apa kater penaja?
penaja kater..."taun nih taun rima, kemungkinan beso tiada sponser disebabkan awal2 taun lg semua budget di kekoh rima...." =)) hahahahahahahhaha....TUUUUNGGUUU dan tengok jer la kot2 ada berlebihan sisa2 kena kekoh rima....keh3x

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service