JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, May 2, 2010

ANTARA KERETA & MAKWE

Teringat jer crita nih mesti aku tersengeh sorang2
Kejadian nih berlaku kat Pantai Bt Buruk...
Masa tu aku & family tengah santap nasik ayam Yunnan
Aku terpandang la loving couple nih
berjalan sambil bergelak ketawa ke kereta
Aku berminat nak tgk sbb budak lelaki tu muda la lagi
tapi dah pakai keter Evo...
Hahahhahahah...part nih la aku dok tahan...
Masa awek dia nak buka pintu keter tuh
Si Pakwe berlari dari pintu keter sebelah pemandu
ke sebelah penumpang
Dalam hati aku...romantiknyer mamat nih...
tiba-tiba.......
Dia selak baju dia & lap bahagian atas cermin kereta!
Jam tu jugak aku glepor suker...
Cuba korang bygkan time nak buka pintu keter
mesti sebelah tgn kiter kat pemegang
satu lagi kat bahagian atas pintu keter tu kan?
hah! mamat tu lap bahagian tu laa...
bahagian yg awek dia pegang tuh...
siap lap ngan baju tu....tak tolong buka pun pintu tuh
lepas lap2 terus pergi kat pintu sebelah pemandu...
agak2 korang laa...aper perasaan awek tuh?
Ghupernyer bukan aku jer jadi saksi...
En Hubby...My Sis...
hahahahahhahahah....bergelepor kami suker....
Kalo aku la ditempat awek tuh...
agaknyer dah tercabut kot pintu keter tuh....
Kater En Hubby aku...
" keter pinjam kot.....hahahhahahahahaha"
aku kater....
"ader gok orang gitu ork????"
adei...dok tahan laaa....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service