JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, May 7, 2010

BZ JD POM2 GIRL EN HUBBY...

Dok dang nok Update sari 2 nih
En Hubby ada lawan Dart utk Pantai Timur...
Kami2 dikerah menjadi POM2 GIRL laaa weiii...
Mmg En Hubby dah kebiasaan dia
Nak pegi mana2 nak buat aper2 mmg dia akan angkut
seme skali pom2 girl dia kat umah nih
Macam semalam....dia jer yg bawak pom2 girl...
org lain bawak diri jer blaker....
adei...malu gak Pn Wife, takut org kater...
Ngekor laki jer kejernyer...P ini adalah diatas permintaan En Hubby sendiri
jadik eskot dia kemana sahaja, anytime...anywhere...everywhere..
dok cukup mana2 sorang mmg En Hubby akan hilang semangat...
keh keh keh....
Alhamdulillah laa En Hubby bermain dengan jayanya
tapi disebabkan ianya ada berkumpulan jd ada kalah & menangnya...
Keputusan En Hubby
06/05/10 - Beregu pertama = kalah (2 orang)
06/05/10 - Beregu kedua = menang (2 orang)
07/05/10 - Beregu ketiga = kalah (4 orang)
07/05/10 - Beregu keempat = menang (2 orang)
Petang ni ada skali lg utk menentukan tempat ke 3 & 4
Takde rezeki utk naib johan @ johan...kalau menang satu set lagi td ada la harapan...
p utk 7 game menang 4....kalau menang 5 jer kompem dah masuk final
nak buat cam ganer kan...takde rezeki...=P
Aper2 hal tgk petang nih lak...
GOOD LUCK to En Hubby...
Pada yg sudi menjenguk blog nih tgl jejak ok...
nanti di jejak kembali...=) A.S.A.P.....zapppp!!!
hehehheheehhe
U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service