JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, May 29, 2010

Carlo Rino

Taraaaa...nih ler "Carlo Rino"....
Dah berapa kali pegi ziarah dah benda nih...dah pegang yg keberapa juta kali dah
Ari nih dapat bawak balik seh!!!!....hahahahhahahah
TQVM to my lovely En Hubby...muah2!!!!
Biar la x semahal ribu riban tapi bila hati ini dah berkenan...
hahahahhaha...yg 3 Rm10 kat pasar malam pun jadiii...
Tapi yg ni En Hubby yg jatuh Chenta kali pertama...
Aku Jatuh Chenta lepas En Hubby sebab???? REGE dia laaa....
hahahahahha....dari first pandang lg En Hubby suh beli jer
p tau2 jer la Pn Wife nih...berpikir sampai beratus2 kali
Perlu ker...Berguna ker...Ada lg ker mende yg nak buat...
Banyak ler dalam kepala nih
Tapi...pagi tadi, En Hubby balik kejer pagi2 n tanya...
"sarapan Hai Peng?....Gi beli Beg Tangan?...."
Jam2 tu gak aku bukak mata luas2 n tanya "Sungguh ker???"
hahahahahha...bukan sebab Hai Peng...Bkn sbb Beg Tangan...
Sebab boleh gi berjalan-jalan...cuci mata...cuci minda yg tersumbat ni...
Yey! Yey! Yey!...hahahahhahahah
P ini bukan cobaannnn...Ini kenyataannnnn.....
Dah jadik milik i pun tau....suker2!!
Sampai dari saat bayar....sampai la balik umah nih....
Scroll bawah erkkk....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Lepas jer bayar terus sangkut kat bahu tu hah engko! kah kah kah....
En Hubby nak candid tp terperasan lak kat aku
En Hubby Excited gak nengok Pn Wife dia galas Hand Bag tu...
hahahahahahha....dang2 amek gambo wife dia galas hand bag!
Orang lain dah berpuluh2 beratus2...
aku? nih la yang first okey....seumur idup kat muka bumi ni
slama ni aku galas beg plastik jer....hahahhahahahah
Bukan dok minat...cuma rasa benda tu bukan keperluan
slagi muat poket depan blkg...buat aper la mende tu
p ari nih, En Hubby yg blanja okey...
Demi tak menghampakan En Hubby yg nak blanja
Sebab dah sian sgt kat Pn wife dia ni angkat letak angkat letak...
tetiap kali pegi ziarah mesti pegang2 gitu....muakakakakkak...
En Hubby pun beli laaaaaa....Thanks sayang...
Taun depan satu lg erk....kah kah kah..
Nih la En Hubby yg bermurah hati tuh....sayang awak! hahahhaha



Pn Wife control...suh amek gambo bior nampak kat bahu tuh...
hahahahahhahahah



Sbg bukti Pn wife suker bangat.....hahahahahhahaha
Dari saat bayo sampai lah balik umah...lenguh keng2 senyum...
dok leh katup pasal dah jem...hahahahahhaa
Lagi bukti Pn Wife yg sangat2 gumbira....hahahahahhahahaha....
En Hubby kater...malam ni ada jer org tu tido ngekok tgn
Pasal hari nih sari duk kepit Hand Bag baruuuu...hahahahhaahah
Okey...cerita sebenarnye....tgk dok kat atas tu n kat bawah2 ni????
Hahahhahahahaha....kalo tak kerana mende alah yg berkeping2 ni
Sorry ler Carlo Rino tu nak tersangkut kat bahu i okey
i tersangat la berkire nak membeli belah utk diri sdiri k...
Sebab benda alah nih la En Hubby memaksa gak Carlo Rino tu jadik milik i...
takde la terasa sangat kan wat kuor berkeping yg ada gambo agung tu kan???
hahahahahahhahaha...ada separuh lagi simpan utk top up baju raya putri3 nanti
InsyaAllah...hehehhehehehe...
3 keping not 50 tu telah secara rasmi menjadik milik Parkson semula ++++ berberapa keping yg bergambo agung....sbb tak mboh guna semua kupon tu...just tambah beberapa puluh ringgit jer lagi...jadi En hubby kater...rege setelah diskaun 30%...ditambah dengan kupon Parkson tu...rege Carlo Rino tu beberapa puluh hengget sajer jer laa...ahhahahahaha....

i Suker...n i suker....n suker sangat...sebab...
CARLO RINO dah ada kat tepi nih hah!!!!
TQ to my lovely Hubby...
Muah2!!!!!
C for Cik & R for Roshayati...
Mmg kena betul kan CR tu ngan i....hahahahahha
sila muntah!....kah kah kah

2 comments:

NuE said...

guane byk ngat coupon parkson tu tie???mari celoh aner weh,,,patut shopping sakan...hahahah

HoNEybUneE said...

haahahahha...En Hubby buleh hok Safe main hour & good day program...tu la yg sopingnyer,kalu dok, xakannyer aku perabis duit utk mende alah tu slagi poket2 depan blkg sluor aku nih muat...hahahahhahah...lg pun En Hubby hok beria nak belinyer ke Pn Wife dia nih...tau doh, kalu nak beli ngan pitis mmg Pn Wife dia kedekut tahap cipan...tu yg dia amek kupon parkson bukan kupon minyak ke gaper ker...hahhahahahah

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service