JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, May 30, 2010

LAGI MAU CITER...hehehhehe

Slagi i tak bushan yer...hahhahahahha....
Mungkin org lain dah berpuluh2...beratus2 hand bag cam gini kan?
Tapi aku? ni la First n Ever kot...
sebab sblm2 ni mmg non hadoo...
Bukan la mahal sangat pun...lg2 tak terasa sbb gn kupon jerk
Tapi...value tu tak sama ngan yg "mudah buleh"
Means...tgk jer dah boleh beli...
i tak macam tu tau...hahhahahah
ni pun setelah angkat letak angkat letak berpuluh2 kali
Hasil usaha Intai dari dia duk kat 'NEW ARRIVALS' lagi
Dan paling penting...ni En Hubby yg bagi...n dia yg berkenan...
Ingat senang ke laki aku tu nak bagi apa2?
Bukan kedekut...tapi Pn Wife bkn jenis Shopaholic...
Tanya mende2...jawapan dah tau..."biar ah lu...nanti ah..."
Pasai aper En Hubby suker bg or bawak balik gaper2 ke Pn Wife dia ni????
First hadiah yang dapat dari En Hubby masa Besday i yg ke 18...
En Hubby bagi Muzik Mug...Masa tu dia p amek aku balik dari kelas komputer...
Pastu blanjer makan kat Bt Buruk...n bagi hadiah tu...
Terkujat i tau sebab En Hubby mmg suker jer cari pasal ngan aku
tetiba bagi hadiah...hahhahahahahahha...
Mmg En Hubby pemandu aku time tu
Maa yg suh dia gi tlg amek aku...sbb mmg bas ke kg aku payah
nak2 petang...mmg takde! soo...korang dah bley agak la kan?
Camner kitorang ni leh jadi setahap ni?
Bahagia jer...bergaduh pun max 5 minit jer..=)
Jgn memain...menantu kesayangan Pn Aminah tu
lagi adalah Sebab kami dah kenal hati budi memasing
Sebab kami adalah berkawan dari kecik...
Umah dekat2...aku laung dari umah aku dah bley dengar kat umah dia
Mak Ayah kami berkawan...Maa & Mek adalah saing baik...
Tapi kami? Mmg slalu gaduh...tapi, tu la tempat bergaduh
tu la tempat mengadu...bermanja...hahahahha
Tak dapat dalam tepon...kami berbalas surat ok...
Bukti???? bleh datang umah kami tunjuk kotak azimat kami
Nanti ada masa kiter wak Entry pasal surat cinta erk...
Aku manja? oh no! no! no!...En Hubby i manja okey...
kah kah kah...sorry yang...i tersasul...ampun....hahaahhaha
Ok...berbalik pada citer la k...hahahahha
Balik2 jer umah terus buka dpn adik2...Mug??? pastu kat kotak ada gamba muzik2...kompius lak aku...berbunyi ker...mana butangnyer...adeiiii...
puas telek puas belek2...aku deside jer Mug Garfield tu punoh...muakakakakakak...punya la jakun...
Sehingga la keesokkannyer tu...aku letak Mug tu kat meja study dalam bilik...masa duk study tuh, aku sengeh sorang2 tgk Mug tuh...mcam klako jer Abang Cik nih buei hadiah punoh...hahahhahahahah
Masa aku angkat Mug tu ada kuor bunyi!!!!
Abang Cik tu panggilan aku pada En Hubby dari kecik lg...sampai leni pung adik2 ngan maa & Abah n family aku tetap pgl En Hubby Abang Cik...padahal patut2 panggil Abang Long laa kan? dah puas suh pgl Abang Long, tak terkuar adik2 kater....hahahahhahahahahahha
Okey berbalik pada Mug Misteri tuh....=)
Terkujat aku...ghuper2nyer Mug tu akan berbunyi biler kena cahaya!!!! hahahahahhaahhaha.....Mende ni aku bagitau En Hubby lepas kitorang kawen dah okey...kalo dok, mampuih ler kena modal kutuk dia...
Mug tu aku bawak kemana sajer aku pegi okey...
Walaupun time tu kami just Member Baik jer
Kalo yg kenal kami mesti tau citernyer...hahahahhaha
Masa aku masuk politeknik aku bawak...
Masa aku masuk U pun aku angkut...Mug tu sgt bermakna bagi aku sebab lepas pada tu walaupun gaji En Hubby beribu riban tapi tak pernah kasi hadiah lagi ok...aku pun mmg jenis tak mintak, nak bagi sajer2 pun aku tak mboh...
Sebab???? aku tak mboh dia ada modal utk hentam aku balik
sekiranya kami takde jodoh....
Sesedap rasa jer dia akan kater, Aku perabis byk dah ke Yatie tu...
Memang jenis ngikis...gi mana? nok gaper? seme aku bagi...
hahahahahha...dialog aku jer tu...
P tu la yg aku takutkan...tu la pasai aku tak mboh gaper2...
sepanjang kawan...kasih...Mug tu jer la sesatunya benda yg dia bagi...
Yang lain??? samada aku @ dia blanjer makan jer...
Tak susah kan jadik Pakwe aku...hahahahhaha
Mantainance dok tinggi...kah kah kah....
Tapi...aku sedey...sebab Mug tu dah jadik arwah...
Putri3 buat main n jatuh...pecah...aku menangis tau...
En Hubby try cari yg serupa yg sama nak ganti balik
tapi tak jumpa2 dah...mana la nak ada lagi Mug Antik cam gitu kan???? hahahhahahahahaha...P aku sedey...sampai sekarang pun aku sedey kalo ingat...
hah? sekarang dah tau kenapa En Hubby slalu ingat kat Pn Wife dia ni kalo gi mana2 or dapat hadiah yg rege singgit stengah pung dia akan bawak balik sama Pn Wife dia??? hahahhahaha....
Nanti aku senang2 aku tunjuk Mug tu erk...
Tapi kena Scan Bagai la sebab jamang tok kaduk lagi
*
*
*
*
I LOVE MY HUBBY SO MUCH N EVER!!!
TQ 4 THE HAND BAG YER..hehehheheh...I LIKE!
kiter tgu yg kat New Arrivals satu lg tu diskaun la pulak erk...
hahahhahahahahah...tak de maknanyer....

2 comments:

ween said...

nice pick :) cantik sgt2! belum pernah merasa pakai bag CR. wuuu

HoNEybUneE said...

hehehhehehhe...ehsan dari sang somi jer...nih pun first handbag, dah byk kali En Hubby offer nak belikan tapi tak tau nak gn bila...tapi kali nih dia berkeras gak nak tgk Pn Wife dia pakai sbb dia mmg berkenan ngan handbag tuh...hehehehhe

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service