JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, May 28, 2010

WED ANNIVERSARY TAUN 2010

25hb ari tuh sbetulnyer wed anniversary aku p taun ni byk ngat hal2 yg x diingini jadi takde la nak celeb bagai...sampaikan ari anniversary tu pun rushing drive dari kg...sampai luper nak bagitau maa pagi tuh masa kalut2 bertolak balik kul 5:30am tu...Balik petang hari sblmnyer tu lepas putri2 balik skolah...aku drive sdiri la sbb En Hubby adik bongsu dia dah datang amek tengahari tu...En Hubby balik dulu sbb nak gi berubat aboh dia kena ada...adeiiiii...ikutkan malas nak ikot balik tapi masa tya En Hubby
"Lepas berubat tu balik terus ke sayang?"
En Hubby buat muker sedey la pulak....
"Ikotkan ati mmg nak balik lalu ah...p gok...."
Tgk pada air muka tu mmg dah tau dah...En Hubby ni jenis kalo nak pegi mana2 nak angkut ngan Pn wife dia skali ler...Sian la pulak tengok buat muker cam gitu...
"Takpe ar, sayang balik lu tengahari nih, petang karang lepas putri2 balik skoloh, honey balik ah amek sayang, pagi2 esok kiter balik muler Paka...sayang kijer esok kang?"
Baru la cerah muker tuh...adei...dah la putri2 tengah Exam time tu...hurm...petang tu lepas jer putri2 balik skolah terus drive balik kampung...sampai kat umah awal lagi patut2 tapi singgah Mydin cari pencuci muka En Hubby...pastu singgah kat Gong Pok Jin beli roti canai utk putri3 ngan adik2 kat umah...dalam kul 9 gak ler sampai...L.E.T.I.H gilooo....dalam kul 11 lebih En Hubby sampai balik umah ngan Nekma...borak2 kejap, pastu tido....kejut dalam kul 5 gitu, gerok En Hubby tapi dia bangun ngan mata tertutup, muka cam nak nangis gitu...hahahhahah...lawak muker En Hubby masa tu...."Ngantukkkkk..................."...selalu En Hubby yg jadik Dreba, pagi tu aku la jadi dreba...sian En hubby nak masuk kejer lagi pagi tu...adeiiiiii....letih wooooo...sampai Paka dalam kul 7 gitu, En Hubby siap2...aku antor gi kejer...motor punoh...keter kena tgl umah la sbb nak antor amek putri2 skoloh lagi...Pecah rekod hari Wedding Anniversary taun ni aku T.I.D.O sepanjang panjang hari! Balik jer dari antor En Hubby kejer, singgah beli makanan pagi ke putri2 sbb mmg tak larat sgt dah nak masuk dapur, letak makanan atas meja terus lelap sampai kul 11 lebey...bangun gosok2 baju skolah putri2...siap2...antor putri2 skolah, balik umah pasang kartun ke Cik Kaka...sambung tido balik sampai la kul 4 lebih!!!! Baru la tringat ke Cik Kaka makan gaper laa hari nih...rupernyer kakak dia dah suap makan nasik minyak pagi tadi...sib baek la si kakak tu dah boleh la diharap. Memang letih giler, kalo ikutkan mana la aku pernah tido siang...mmg tak boleh kalo mengantuk cam ganer pun...tak akan lelapnyer...tapi ari tuh mmg dok sedo ke benda...letih sesangat sangat sangatnyer.
Lepas Amek Putri2 balik skoloh, msg En Hubby tya malam ni nak candlelight dinner kat ner? ahahhahahahhaha.....En Hubby balas...Papa Chop Mama Grill She Mall takpe dah...ok! set....En Hubby balik kijer...mandi2, siap2....gi makan kat Mesra Mall...Tu jer Aktiviti di "WEDDING ANNIVERSARY DAY " taun ni....hahahahhahaha...klako lok ingat...takdenyer nak gi honeymoon ke haper ker...simpan utk wed annv yang ke-50 InsyaAllah....
*
*
*
*
*
Cinta kami masih Utuh seperti dulu....
Kasih Sayang kami berganda2 dari ygn sblm kawen lebih 10 taun lalu...
Kami masih lg kekalkan rekod bergaduh selama 5 minit jer max...hahahahhahaha
Pagi2 masih lagi salam peluk cium...
Masih lagi dapat bercerita bergelak ketawa macam masa kami member2 dulu...
Masih lagi tido berbantalkan lengan En Hubby...
En hubby masih lagi makan bersuap....
Hati kami masih untuk satu sama lain...
*
*
*
*
*
Pendek kata takde satu pun yg berubah lagi termasuk la hati kami...Alhamdulillah...tu jer doa kami..."Semoga Allah tetapkanlah hati kami untuk satu sama lain...kukuhkanlah kasih sayang kami dan Pasakkanlah Cinta kami sehingga ke nafas kami yg terakhir..." Amin...Ya Rabbal Alamin....

2 comments:

saggieda said...

Tie...eppi anniversary ek....Semoga kebahagiaan n kegembiraan kalian dan anak2 kekal berpanjangan selamanya....Ida pon kdg2 tersentuh tgk sikap Tie nie tau,nampak cam ganasssssss...Tp...very da sgttttttt222 lembut sebenornya...Yes!!!!!!ida dah penah tengok kemesraan korang...hahahaha...sbb tu sgt2 kagum sama kamu la Tie....hehehehe....Doakan kebahagiaan ida n azwie jgk ek....Dah lama pon jd silent reader kat blog nie,arini jer baru jd FOLLOWer...hahaha....

HoNEybUneE said...

hahahahha...lopang gelekek suker bacer ieda kater yati ganass...hahahahaha...mmg pun...En Hubby jer yg dimanjakan...abes tu nak masuk syurga ikot celah mana kalu dok wak baik ke dia...hahhahahaha....yati sokmo doh doakan saing2 nih bahagia...kalu bleh bagi sket2 sorang v doh...keh keh keh...oooo...datang blog kiter senyap2 yer...tak tau lak ada silent reader...tulis ikot sedap nak tulis jer...hahahhahaha...

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service