JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, June 30, 2010

Gatal Molop!!! mintak sorang mari 3

Panas2 dari oven...hehehehehe
Sementara tenet belum BERTUKAR!
menjadi SENGAL...=)
Citernyer pagi tadi, pasal mesin rumput...
Yang slalu mesin rumput kat tepi2 jalan tu...
Tak tau ler brape kali sminggu or sebulan dorang mesin
tp pg tadi ada...depan umah ni 3 orang seme2
2 orang tukang sapu, sorang tukang mesin
i buat2 gatal kater kat En Hubby
"Kalo suh dia mesin skali dalam pagor kiter aci dop?"
En Hubby mmg betul sokmo...jawab...
"Dok au gok...nanti nok tanya..."
Aku gelak doh, En Hubby ni kdg2 dok paham
Yg Pn Wife dia sajer gurau2 manja...adeiiii
P tetiba jer mari terpikir...
Kalo suh pun aper salahnyer...
Lalang2 rumput2 mmd dh smpi musim menuai dah
Dah puas berbunga dengan jayanya dah...
Kalo lalang2 ngan rumput2 tu spesies berbuah ok gak
hahahahhaha...tu jer yg aku suka tanam
tak yah siram2...tak yah belek2...=p
Sikit lg nak sama tinggi ngan Cik Kaka...
Separuh dari laman tu dah dicangkul oleh i tau...
sila percaya!...hahahahha...betul....x tipu...
Tapi itew sblm coti skolah lagi...hehehhe
separuh lg i tgl utk En Hubby...hahahhaha
Masa En Hubby tya boleh ker nak suh mesin kat dalam?
Ofer nak upah la kan...maner ada brg free lg dah leni
p kami budget dlm rm30 je laa...
separuh jer...bukan satu laman penuh
Lg pun laman aku sekangkang king kong jer...=)
dah cangkul separuh kangkang
tgl separuh kangkang lg kan? hehehhehe
Slalu satu laman penuh, skali ngan sapu bersih licin dalam rm50 ah...
P dah lama xbg org mesin sbb ada kes2 yg x diingini terjadi
dimana siang2 potong rumput
malam2 pecah umah!....adeiiiii....
Hurm...yg mesin tu kater sekarang tak leh lg la
Masa kejer dia...so dia kater tgu rehat kul 10 nanti
Kol 10 tu x dtg lg...dah kol 11 pun still tak nampak
Aku ingat dah xjadi la kan...dekat2 kol 11 stgh br dorang dtg
Nak dijadikan citer....
Aku ingat sorang jer la kan...kalo berdua pun
sorang mesin sorang sapu...
jap2...iklan..."sila abaikan baju2 itew...hehhehe..."
Tu bj yg aku lipat sblm jemur yg lain...
angkat terus lipat, kalo tidak....takdenyer lipat2 dah...=)
Ok berbalik pada citer...
*
*
*
*
*
Hah! tu dia...skali datang 3 orang!!!
aku tak kesah la 3 tu...yg aku kesah...
3-3 mesin rumput!!!!! cam gano nok kire nih????
Aku dah mengelabah tahap gaban dah...
En hubby lak tengah bertapa dalam toilet...
Kuar2 jer aku terus bagitau..
"ala padan doh la yang, 3 orang mesin!...nok kire ganer???"
Terkujat la berjemaah kami...hahhahahaha
Aku suh En hubby jer la setel
Tak tau la En Hubby bg berapa...
En Hubby pun sama jer ngan Pn wife ni
Sama2 gangster kampung dusun...tp hati cair lole...
lembek liuk lituk...hahahahahha
Tu la kesahnyer...sajer2 jer gatal molop pg ni
kang dah dapat tu....huhuhuhuhu
Budak kecik nih lak tumpang sebok
"mama! padan muka rumput kena mecing..."
Glewak skali yer kuor masuk kuor masuk umah
Sekaki ngan papa yer tgk orang mesin rumput
adeiiii....aper2 jer la ko Cik Kaka...=)

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service