JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Thursday, June 17, 2010

Kene Maroohhh.....

Selepas sminggu mbok duk ikut ere....
Suh gi situ g, suh wak mende tu wak...
Alih2 malam ni kena maroh???
Sedikit tersentap tau....hahahhahaha
P macam dok cayer jer aku leh cool...
Padahal dari kecik smpi ke beranak 2,3 org
Maa & Abah x pernah maroh @ tgikan sore kat aku
En Hubby jauh sekali mende2 cam gt
P Aku buleh tergelak...adeiiiii.....
Hurm, kalo bgtu Abah mesti Abah kater,
"Bo-bo ah gi long, bo ah ikut ere dia..."
Hah, kalo Big Bos kuarkan arahan gitu
Saper susah??? i ler...sbb nak telan dok gi
nok kehek dok leh...huhuhuhuhu...
Abah & Maa mmg pantang kalo org suker2
Nak marahkan sulong dia ni...
Nak ngatur2 lebih2 pun dok leh...
Sebab hanya Abah & Maa jer yg kenal anak dia ni
P malam ni dalam sejarah
I kena marah U...=)
Nok sukker sebab dok rajin kena maroh se doh
Se agih dok wat saloh gaper pung
Doh ah sblm tu ikut ere dia doh...
Balik2 kena maroh...p aku buleh sukker
Bkn nangis ker....marah2 balik ker...
Balik bgtu Maa, "org kena maroh maa tau dok..."
Terkujat org tua tu...mujur Abah tak dok...
Kalu dok mesti Abah dah kuarkan titah perintah
Wajib ikut...surat menyurat tdk akan dilayan!
P Sib baek ah lepas aku wak2 suker tu
Ring Tone tu berubah...volume pun diparas memuaskan
Kalo dok...i pun reti hangin tau
Jangan ingat i tak gheti...hahahahhaha....
Hurm...susah...susah...susahnyer nak puaskan ati org
Sbb tu la aku buat mende2 takat2 aku ikhlas jer
Kalu anggoran dok ikhlas mmg aku dok wak
Bagitau kat En Hubby, terkujat dia...
Sampai mengeluh...(Pn Wife dia kena marah...)
My lit Sis pun terkezut Along dia kena MARAH
Along dia telah ditinggikan sore...
Sungguh dok releven!...p lg buat pening2 lalat
Along dia x melawan balik....kah kah kah
Along boleh tersukker kejap...terkesima...
Jgn sampai duk takuk bahaya sudah...
Kekgi dah muak...dah nak jeluok...
Saper susah????
Mereka & Keluarga mereka jugak
Moral Of The Story : Jangan sesuker hati jer nak marah2 i tau...hahahaha...i dun't like ler...lebih2 lg kalo tak de salah gaper2 sesajer jer nak menaikkan volume...nak ubah2 ring tone...i nih bkn adik beradik malaikat, setan pun malu2 keceng nak mengaku sedara...kalo i tjk i punya taring lg sharp dari shapener tauw....

2 comments:

diriku said...

he2..guane pulokk keno maroh ning?=]

si para para said...

sabo deh..nk wak gane...orang ada bekeng..bekeng kita dia dok tahu lagi...ke gane..hehe

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service