JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, June 12, 2010

Lady's Night Out

Ari Jumaat ptg tu aku gi umoh Tok Ketua (mertua)...hehhehe...Aboh yg sakit puasan duk umah, menantu dia ni sukarela la jadik dreba bawak pusing2 ngan keter...gi Pantai Rhu 10...pastu balik tu lajak ke Pantai Merang umah Mok Cik Ha adik Aboh...sampai2 umah nak maghrib doh. Balik umah Maa tu duk sembang2 ngan Maa & Adik2 ter'plan' la nak kuar gi jalan2 kat Taman Shah Bandar malam tu. Alang2 Abah kena tido kat Pulau Redang malam tu sbb ada trip pagi, En Hubby lok ada kat KL...jadik tgl lady's only!...siap2 terus kuar...jalan2 cuci mata dan cari makan. Mmg tu la aktiviti kalo aku ada kat umah. Hahhahaha...ada jer nak gi jalan mana2...aku mmg suker bawak Maa, Adik2 & Putri3 berjalan...Time aku ada ni jer la nak gi mana2, dang balik Paka payah dah...hurm...let's layan gambo2 malam tu erk...p dok brape lawo sbb dok reti nak setting night mode...ade haku kesah? layan jer laa...hahahhaha

Kami tengah ber'forum'...yg tepi alik kiri tu my lovely mommy...tengah2 tu adik bongsuku, bakal amek PMR taun ni...yg ujung belah kanan, my lit sis...yg no2, tengah wat master...x abes2 agih blajonyer...tua gitu oh rasa...hahahhahaha...
Hah, betul dok kalu kater lady's Night? hahahahha...
Tengah padang pun jadik jer ber'forum'
Ader haku kesah??? hehhehehehe....

My Putri ke-2 & Little one...

Empunya kamera...nampok dok??? tepon same cam haku
Menunjuk ler tuh...panas2 baru kuar dari oven! =p

Putri ke-2 yg slalu kena marah....dekpung menjawab sokmo
Slagi dok sakkok mmg jawab...jawab...adeiii
sangat mendidih hokey!
Cik Kaka bersama mak sedara yg no.4...bakal amek SPM taun ni...segala ilmu 'kenat2' mama telah diperturunkan kepada adik yg ni. Asal anak sedara dekat jer, ada lalu bunyi bunyian yg menyesakkan napas mama ni...grrr...
yang ujung belah kanan nenda putri3 yg terchenta
Riang ria anak2 sedara bersama mak sedara

lagi mak sedara & anak sedara...

Cik Kaka mintak bergambo ngan Ugie yer
Dang agih Ugie yer ngosek, tu yg wak muka tu...
My Little Princess....

Muka nakal...hehehehhe...banyok gambo yer jer
Jap2 mintak suh amek gambo yer...adeiiii

ingat senang ke nak posing cam gini?
Hahhahaha...nak tiru kakak punya pasal...
Rela tahan lenguh tgn sbb nak amek gambo cam gini
"Teyuk la mama nih!" ayat femes Cik Kaka
Eh....gambo mama! hahahahhahaha....

My sis kater..."aku kagum sbb mum sgt sabo ngan Cik Kaka"
Yeah! mmg sgt sabo ngan karenah Cik Kaka yg sgt2
mencabar berbanding putri2 yg lagi 2 org...huhuhuhu
Peace!!!!....hehehhehehe

Nenda yg sedang melayan cucu2nyer....

Putri sulong kesayangan papanyer...

Dang agih yer tuh...org nak candid jer...
hahahhahaha...teyuk la awak....

Kami2 yg berforum...betul x kalo i cakap lady's Night?
hehehhehe...adik beradik aku seme puang...5 beradik
Anak2 pung 3-3 puang...
Hero kami cuma En Rosdi & En Zuraimi...
Abah tepon...kami kabo ada duk Taman Shah Bandar
Abah kater...Aku tgl kejap jer jalan lalu...
Kah kah kah...saper suh tgl kami???
Memang kalo aku ada, pantang lepe, mmg berjalan jer kejernyer...hahahhahaha...aku suker angkut seme2 bawak gi jalan2...tak bersoping bagai pun...cuci2 mata...cukup dengan isi minyak, beli kepok + air...duk sembang2 bergelak ketawa...lepas tensen jer...
Ader sminggu lg nih...nak gi maner lagi erk...
Hahahahhahaha....En Hubby mesti muncung
bacer Entry utk sminggu ni sbb tak bawak dia
saper suh tgl kami??? hehehheehe....

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service