JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, June 29, 2010

Saya Redha, Ini yg terbaik : ANNE NGASRI

Basi dah citer ni p tenet sengal 2,3 mgu ni, nok update blog macam nok gocoh jer...grrr...adakah patut jer aku tohok dalam sungai Paka ni?????


Masa bacer paper 2,3 hari lepas macam terkujat gok ah...dok seke, nampok cam bahagia jer...suker tgk iklan inverter tu, baru berkira2 ngan En Hubby nak berinverter getek...adakah patut diberkirakan semula??? hahhahaha...mende kena ngena ngan inverter ngan perkahwinan dorang kan??? aih!!! tajuk cam serius jer...p wat lawak lok...ok2...back to the landasan...=p


Slalu biler bacer hal2 penceraian artis ni aku dok berminat mana nak tau, p yg si Anne ngan Wafi ni mmg aku sesangat nak berpengetahuanan gitew...nok tau bakper erk??? dok ah, sampai 3 kali wei...3 tu...senang2 gitew jer lafaz2...kuar umah jatuh talak! tengah2 duk dalam keter leh i ceraikan u...wei2...dok ingat ker setiap kali lafaz tu bergegar tiang arash tau...p mende dah jadik dah pun...hurm...so godek punya godek ada la pasal penceraian tu, nak bacer lebih lanjut aku link kat bawah tu...p dok tau gok ah citer sbenar...hehhehehhe...suka sungguh jaga tepi kaki sluor orang aku ni ork? hehehhehe...dok pernah buat sblm nih...sumpah!!! hahahhaa...cuma kali ni jer melibatkan pelakon yg kire aku minat gak ler...dari dia blakon dalam cili padi lagi...sampai beso..sampai dah beranak pinak...p aku respect kat Anne...cool jer...p kalo kiter dah mmg berusaha nak selamatkan rumahtangga kiter tapi tetap berkesudahan cam gitew gak, kena redha dan terima jer sebagai ujian dari-Nya utk kiter...tu la aku slalu kater kat En Hubby, tak mintak duit juta2...kemewahan gelang sampai sekerat lengan...rantai sampai lenduk tekok2...just sayang, kasih dan cintakan aku sampai mati! takde duit kiter duk diam2 kat umah yang neh....hehehhehehe...p alhamdulillah lah setakat saat dan tika ini, kalo yg orang2...saing2...kuarga...sedara mara nampak tenang jer kat luor...kat dalam pun insyaAllah camtu gak...takdenyer pakai2 topeng wak2 baik pegang2 tgn kat luor p balik umah duk kung kang kung kang...dok cayer? leh call En Rosdi ngan Pn Aminah utk sebarang pertanyaan lanjut...hehehheheh....p macam yg dah bgtu yg lepas2...utk hari ni dan semalam jer, esok2 hanya Dia jer yg tau...tp mintak2 dijauhkan dan kasih, sayang & cinta kami hingga ke nafas terakhir...=)
Ok, let bacer2...=) kredit to gua.com...
Klik gambo kat bawah ni hokey...

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service