JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, June 13, 2010

Sepagi bersama Nenda

Hari ni tak dok aktiviti sangat...
Bgn pagi dah tersedia nasik minyak...hhahaha...soru!
Pastu tgk Bonda duk timba air kolam
Salin air kolam yg menghijau!
Sejuuukk jer tgh taman Bonda ni kan?
Apersal la anakanda dia ni dok nurun rajin macam bonda?
Hahahhahaha....tak kose la i...
Cik Kaka nak wak peace sokmo kena blatih dulu
hahahahha...tu dok dang jadi mama amek gambo doh...

Tu ler kolam ikan talapia Bonda...
Dah berapa kali dah cucu2nyer wat terjun tiruk situ
Kalo ramai2 rakyat2 kecik kat umah tu lagi laa...
Pantang lepa, dah berenang skali ngan ikan2 dah...
Dah jadi dah...peace!!!!...hahahahahah

Lagi2...peace!!!...

Sedang bersantai2....tu yg berkelubung tu my sis
Yang bongsu, kesian...kena jintungan...hahahahha
yg kat belakang Cik Kaka tu kolan ikan Ghupie...
Banyok gilooo...yg bunting pun berekor2...
geram waser nak picit2...kah kah kah...
Nampok dok? beriok! ramai giloooo...

Super slup...ke mickey mouse...mama dok au...
hahahhaa...kalo tya papa baru ah
papa sama naik jer ngafal kartun ngan putri kecik yer ni
Anakanda berdua yg mmg suker sgt la duk umah nek yer
Kalo boleh mmg nak bermastautin ngan nek jer
Kalo ikut mama, mama on jer...hahahahha
P papa kater...sian ke nek yer...
Padahal papa tu dok leh berenggang ngan putri3 dia
Wajah2 kesayangan hamba di taman Nenda...

Bebas...lega...duk umah nek ni
Umah papa kat Paka macam dlm penjara jer
Duk dlm umah jer...huhuhuhuhuhu....
Chantek kan taman Bonda?
Bonda mmg rajin...sminggu skali berubah wajah
mmg pasu2 tu akan beralih
Ikut mood dan sesedap rasa dia jer...=)
Rasa sejuuuk & nyaman jer pemandangan kat umah bonda
Umah i ada bunga gak...bunga lalang!
hehehehheheheheh....lenguh oh mulut bonda
blebe ke anak sulong dia ni...hahahhaha
Slipa saper la nih....hahhahahahhaah...
saper dapat meneka dgn jayanya akan ada hadiah!
Hadiahnyer adalah slipar ini....kah kah kah
Sesedap rasa jer nak bg slipar org kan? =)
mama, amek gambo adik lagi...shatu dua pat nam jer....
Cik kaka yg pantang ngan kamera....=))

Pose manja gitew...hehehhehe

Itew la Bonda kesayangan i tau....=)
Sangat rajin macam anak dia....hahahhahaha
Eh! eh!....Bumblebee duk garaj no.1???
Silap masuk garaj tu...main garaj adalah milik Big Boss...
Yang sebelah tu baru tempat Bumblebee...
Tapi...ada haku kesah...hahhahahahaha
Saper cepat dia dapat la kan?...
Tapi tu kalo Mem bwk...kalo Mr Zuraimi mmg tak park situ
Mr Zuraimi akan park di Garaj no.2 jugak ganer2 pun
Tapi sejarah garaj itew dibina adalah mmg utk keter menantunyer...hehehhehehe...jadik tak salahlah kan Bumblebee duk garaj no.1....=)
Ni la Rumahku Syurgaku...
tempat sehari-hari Bonda memperabiskan masa
Dengan Ikan2 dan bunga2an dia...
Tempat kami2 lepak....
Biler la agaknyer Istana kami akan jadik camni
Kena pinjam Bonda la utk sebulan 2 agaknyer....
Untuk mendeko Istana kami kat Paka...huhuhuhu
Ngeh Ngeh Ngeh....=)
Sekian...The End!....

2 comments:

wan said...

taman yang cantik

HoNEybUneE said...

memang...bonda sokmo alih2 deko taman yer...p taman kat umah along lg cantek kan???? kah kah kah

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service