JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, July 23, 2010

Dah pegang2 tapi dok leh wak alik lagi....sob! sob! sob!



Yang ni ler...
Dah gi melawat dia kat kedai tadi
Tapi boleh pegang2 sentuh2 gitu jer
X leh bawak balik lagi.....sob! sob! sob!
Rasa nak mengamuk guling2 jer dlm kedai tu
P poket still nipis...celeng lok ringan lepung agih
Adeiiii...biler nih????
Yg kaler ni cantek kan????hehehheheh
Aku bukan peminat pink tapi kaler air bandung ni cantek...
En Hubby pun cam berminat jer nak memenuhi wishlist Pn Wife
Macam berita baik jer....tapi.....
Poketmu poketku jua....waaaa
senipis poketmu, poketku lagi nipis....='(
Ada lg kaler lain...

Cayer dok kalu aku kater ni kaler Ijau???
Mmg IJAU wei...ijau yg soft2 gt....
Skali tgk macam kaler silver cam kat bawah ni
Kan???? seruper jer kan? p kalu telek2 mmg lain laa
Siap aku gaduh2 molop gitu ngan jurujual tu
hahahahahhaah...Ingat dia rabun kaler
Ghupernyer tak dok saloh saper2 pun
Saloh SONY la sebab letak rege mahal sangat!
Opsss...per kena mengena lok kaler ngan rege...hahahhaha
P tu laaa...pesal rege tu mahal sangat...p berbaloi2 jer
Paling penting WATER PROOF
beringat wei.....selepas kejadian CANON mati lemas tu...
Ingat nak amek samsung water proof tu
Skali Sony wak kuar lak....huhuhuhuhuhu
Jatuh Chenta, dah tak mboh pandang lain dah...
Yang ni pun cantek...soft pink....cantek...
Tapi lagi lawo yg air bandung tu....hehehehhehe

satu lagi kaler itam

Nampak elegen jer ork kaler nih...p aku tetap ngan
Kaler Air Bandungku itew...ngeh ngeh ngeh....

Yang pasti...ko duduk diam2 kat situ...
Sblm raya aku datang amek ko buat balik hokey...
Huhuhuhu...mtk2 la cukup pitis....
Kalo dok, raya taun ni tak bermakna tanpa kehadiranmu...
Tgu aku hokey...tgu....tgu...tgu...=)

2 comments:

NuE said...

hehe pilih2...ye puan...nnt enche hubby bayarkan...ngeh2

HoNEybUneE said...

hahaahhaha...hencik hubby takde kuasa mengapprove gaper2..seme kena amik sign Pn Wife...p gt ar, Pn Wife jenis dok kejam, kalu dok....harus doh aku sambar lalu time tgk tu....huhuhhuuh...haruskan aku jadi kejam??? hehhehee

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service