JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Friday, July 30, 2010

dating ngan Aaron Aziz




Encem kan mamat nih...hehhehehehhe
Cam ganer la aku leh TERmimpi dating ngan dia
Aish! klako laaa weiiiii...
Siap masa sedo tido tu sengeh sorang2...hahahhaha
Dok tau ah ganer jalan citer yer
Stakat aku ingat aku time tu ada 4 ex boyfriend!
4???? hahahahahah...seumur idup aku sorang jer Pakwe aku!
En Zuraimi Bin Zahari...
Dang2 mimpi ada 4!...p aku ingat 3 jer
masa tu laa...masa tengah mimpi...
masa tengah dating ngan Aaron tu...
P tetiba jer aku rasa nak kencing!
Cari punya cari jamban takde! oh no....
Adakah? adakah? adakah?
Hahahahhaha...dok laaa....
Lepas cari jamban tak jumpe tu aku jalan kaki
Dok tau nak gi mana....
Masa tu la aku teringat ke Mr Zuraimi....
Jam2 tu gok aku menangis smbl jalan sbb terpikir...
" Kenapalah aku leh lupa kat dia....='( "
Padahal dialah kekasih hati pengarang jantung aku...
Pastu tengah2 menangis tu tersedo...
Cess!!!....putri dah lewat dah nak gi kelas Kafa!
Gaduh skali bangun kejut putri2 wat sarapan...
Antor kelas pung lewat 15 minit oh...siang ngoh...=(


godek2 jumpe gambo ni...
Nih ler Pengarang Jantung Ambe...
Tak kose la nak dating ngan Aaron lagi
Rasa bersalah walaupun dalam mimpi...huhuhuhu
Abaikan gambo tu yer...
masa ni i tengah berkembang dengan pesatnyer!
Muker sapa bulat getel!...oh tidak!!!
sesungguhnyer aku x bleh terima kenyataan itew...

Aku tak ingin bersama dgn orang lain
walaupun hanya dalam mimpi...
Aku tak ingin melupakanmu
meskipun hanya sesaat...
Aku hanya ingin memanggil namamu
sehingga nafasku yg terakhir....
~ to En Hubby terchenta~

1 comment:

ciK LyndaWawa igUana said...

tu gambo kak tie ngah kurus..huhuhu

Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service