JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, July 31, 2010

Korang pernah ker???


Saper pernah tgk citer Coffee Prince???
Aku hagak2 laa kan, Hencik Zuraimi pun camtu gak
Masa kitorang berkawan dulu asal2 cam gt gok laa
Bukan dia ingat aku laki...hahahahha
Tapi...dengan level kekerasan kekekongan aku
Zero kelembutan...dia senang berkawan
Takyah nak susah2 jaga ati...
Tak yah susah2 nak amek hati....
Tak yah susah2 nak sogok ngan hadiah2
Pendek citer mmg tak yah susah2...
Paling penting aku adalah :
Talian melepas boring...
Talian melepas perasaan mengadu mengada
Talian cari pasal cari gaduh
Talian melepaskan tensen dia...
kirenyer talian serba guna laaa...


Pernah ker aku disituasi cam dalam gambo?
Kah kah kah...PERNAH!
Masa besday Hencik Zuraimi yg ke-19
Dia kat ILPP...dia paksa aku tepon tepat2 kul 12
Nak kuar tepon gn tepon umah...takoottt...
takoot Abah marah...maa bleber...
Terpaksa laaa....aku curi tepon gedabak abah
Gedabak wei...macam bocong air tuh!
jap2...tipu...masa tu tepon kecik sket...
p still beso dan berat
Panjang sejengkal...tebal 2 inci gitu
luper dah nokia braper...hahhahahah
Masa tu mana ada sim card ni...
seme pakai line...
Aku dengan berhati wajanyer seludup tepon
Masuk bilik, duk mencangkung gitu ar...
tepon Hencik Zuraimi wish Besday...
Tak de cakap2 panjang, wish...letak!
Kuar simpan tepon abah atas lemari...fuh!!! selamat...
Bkn gaper...Hencik Zuraimi tu...
Kalo dok ikut ere dia, ada jer staun ngajuk
Staun la aku terpaksa tadah tlinge
dengor ayat pemedih telinga....
Ohhhhh...aku tak sanggup!!!
Sbb tu kalo tgk citer2 korea kami slalu tergolek2
Ketawa mengingatkan persahabatan kami dulu
Mmg aku mangsa yang mudah bagi Hencik Zuraimi!
Sesungguhnyer aku adalah mangsa kekejamannyer...
Hahahhahaha....
Tu laaa...leni kalo aku ungkit mesti dia kater

"sajer jer nak uji awak...sayang saya ke dok...
boleh wak bini ke dok..."

Hampeh tul!!!...hahahahha...nok kabo ah nok
Nih krem otok cari alasan nak cari gaduh
Cari Idea nak suh aku marah...Grrr....

P leni Hencik Zuraimi slalu guna ayat :

"Sebab tu la saya sayang ke awok...."

hahahahhahaha...saya sayang awak jugak...muah2!

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service