JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, July 14, 2010

mini cup cake - request from yana...=)

Nege Cup Cake dok starang!!!!!! hahahhahaha
Nih request dari Yana,wife pd member En Hubby...
Ari tuh ada wak BBQ kat umah dia...
Tak tau nak bawak aper sbb org lain dah terlibat secara langsung
Aku sorang jer duk jauh...jauh la sangat PAKA - DUNGUN
hahahahha....jauh laa...sbb org lain duk kat dungun jer
Aku jer duk kat Paka...
Pastu ingat nak wak puding jer
Last minit Lieya request cup cake...
Korek2 dlm gobok azimat cukup bahan2...
terhasillah cup cake pelangi nih...
Ingat nak buat se tray jer...En Hubby suh wak 2
kot2 ramai orang, tak cukup...p t'lebey la plak
sebab masing2 kekenyangan makan nasik goreng Pn Wife Mr Azwi...hehehhehe
Banyak la gak tertapaunyer malam tu...
Nak dijadikan citer, keesokkan tu Mrs Azwi antor msg kat wall FB
nak order yang perisa pandan tu 50bijik...
hahahhahaha...aku glepor doh suker ngan En Hubby
Mana la pernah aku amek order selain dari Maa aku
Yang tu mmg wajib doh, kalo nak balik kg mmg wajib wak balik gaper2
Maa aku kater kalo nak balik...wak ah kueh...wak balik...
hahhahahaha...sebagai membalas jasanya yg slalu buat kueh utk aku masa kecik2 dulu...muahahhahaha....
Tu la my mom...duit2 benda2 mmg dia tak pernah mintak...
mintak takat2 kemampuan anaknyer jer...=)
Ok..berbalik pada citer....lepas jer Mrs Azwi request tu
Mrs Pok leh lok nok order gok....aku lg la gelak2 ngan En Hubby
Klako...aku tak pernah terniat pun nak biz2 ni...
En Hubby lg laa...dah warning siap2....
"buat molek la hok orang...kalau takat kiter nak makan2 takpe..."
Hurm...demi tak menghampakan saing2...
Aku terima la jugak...muaahahhaha....
bermulalah episod seorang tokey kueh...
Kah Kah Kah....aku citer kat my lit sis...dibantai gelak!
nih kalo citer ke maa aku sah2 dah glepor org tua tuh....hahahhahaha
Pepepun...harap2 yg makan ni puah hati k...
i buat ngan kasih sayang macam abah i pesan tau...=))

Hokey...i paket siap2...sepeket tu ada 4 butir...
bersamaan dengan rm1.50 jer...
Minimum Order adalah 30 biji keatas...
Mak aih, demand nampak...hahahahhaha
takdelah...takkan ler i nak godek2 utk 4 biji jer kan?
30 biji tu dah satu adunan...balik la modal ngan masa i kan....
Bukan nak kaya pun...koya kaya bleh laaa...
pada masa i terbuang gitew jer...
baik i wat mende berpaedah ni...ke guane? =)
ada gaya tokey? hahahhahaha....
setakat ari nih ada 2 perisa laa....PANDAN ngan STRAWBERI...
Atas kehendak memasing...
Macam Mrs Azwi...mintak perisa pandan...
Mrs Pok Leh mintak perisa Strawberi...
nih hah 4 bijik...nak kater beso...dok la beso mana...
P kecik sangat pun tidak ler....
sedang2 ajer....hehehehheheh
Yang dah siap di pek...untuk Yana - Mrs Pok Leh..
Dia nak bawak pegi coti2 kat Cameron 15hb ni...
Bestnyer...nak pegi gak....huuhuhuhuhu...
En Hubby! sila amek atenden yer...bawak Pn Wife coti2 melaysiya...
En Hubby jawab..." Banyok pitis mah!"
Hahahhahaha....boleh bayang doh jawapan yer...
Ok...takat ni dulu...byk citer nak citer...
p cam biasa, kiter salahkah tenet sengal yer
Kalo dah ijou manjang...nak update ganer...
nak kuar se-se kare tu meh2 nok handeng jer laptop ni
adei....tu la dilema seorang pengguna BeR**BaNd.....
Ok la...nantikan entry seterusnya...
macam la ada....hahahahhahaha....THE END!

2 comments:

nadhs kayel said...

wah...ley ar oder nanti..wat kat bdk2 kat PASTI..hehe...nanti kalo akak nak oder..akak bgtau kat fb yati eh..

HoNEybUneE said...

hahahahaha....InsyaAllah kak...bukan nege sangat pun...buat nak makan2 jer...p kalo nak bleh jer nak buat...=)

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service