JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, July 17, 2010

Nok Mende alah ni.....tolong....SONY DSC-TX5

SONY DSC-TX5
Teringin sangat nak bela mende alah ni...
Tapi...tapi...mana nak cekau RM1499???
kalu nak menabung boleh jer...p dang ke ngan raya ni?
Mmg berkobar2 dlm ati lebih2 lg selepas yg adik aku punya kena curi 2,3 hari lepas...
tapi....tapi...tapi....
Hurm...cam ganer ni...NAK!
yg jadik ker aku terbekenan sgt adalah sebab :
10.2 Mega Pixel T Series 4x Optical Zoom Cyber-shot (Green)
The compact Cyber-shot TX5 is built to be water-, shock-, dust- and temperature-proof! With features like Intelligent Sweep Panorama, Handheld Twilight and Anti-motion blur, TX5 give you the photographic power to shoot in style whenever, wherever.

Water-proof (up to 3 meters)****paling berkenan sbb takot tragedi mati lemas kat gambang waterpark dulu tu...huhuhu
Handheld Twilight
Intelligent Sweep Panorama
“Exmor R” CMOS Sensor
BIONZ Image Processor
25mm wide angle Carl Zeiss® Vario-Tessar lens
Standard Retail Price:
RM 1,499.00 * *** rege jer kureng berkenan...kalo la takde angka 1 kat depan tuh...HEAVEN!!!
Agak2 la kan...aku dapat dok nih????
Nok gok! huhuhuhuhuhuhuhu....
Mesti kalo request yg ni ke En Hubby mesti demam muler ni
dan semestinyer jawapan yg pasti..
BANYAK PITIH MAH!!!

3 comments:

deela~ said...

Salam kak kalo harga camtu tmbh sket jer leh beli dslr... he3 =)

HoNEybUneE said...

deela : ada hati gok nok bela DSLR tu...ngeh ngeh ngeh...p buat masa ni nak hok dok lemas kalu selam air lu...hahahahahhaha....dok leh terima kenyataan agih hok bela dulu tu mati lemas....waaaaa

ciK LyndaWawa igUana said...

kak beli, pastu amek gambar banyak2...keyh...

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service