JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, July 10, 2010

POYO & KOYA menjadi satu

09 Julai 1981
Hurm....taun last dah 2010 ni untuk angka 2 kat depan
huhuhuhu...taun depan dah melangkah ke 30an....
Cam mareng jer baru abis skoloh....
Cam baru mareng jer masuk ke 20an....
Tapi hakikatnya taun ni dah taun last dah...
Tak leh time kenyataan!!!! adeiiiiii
patut2 masa abis blajo umor 25 tu, stopkan jer masa
Jadi utk taun2 berikutnyer aku still 25....hahahahhaha
POYO...dan KOYA!!!
Mareng En Hubby bawak gi dating...celeb besday
Gi makan2...gi tgk wayang...soping tingkap...
Dan....hehehhehe...teruja ni!!!....
En Hubby merialisasikan impian Pn Wifenya...
Yang selama ni hanya mampu baca dlm majalah
dalam paper...tgk dan pandang dari tingkap jer...
Apa yg i dapat?????
ngeh ngeh ngeh....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

i dapat ni tauw....hahahahahhahahah...

bukan POYO...bukan KOYA....
Ini adalah kenyataan!!!!
hahahahahahahahha....teruja...terkujat...terharu...
TQ to my lovely Hubby....muah2...
slama nih aku duk gatal2 molop jer nak gi sini
takde sket pun terpikir akan jd kenyataan
hahahahahhaha...adakah? adakah? adakah?
adakah i akan tuyus cam duta MF tu???
adakah i akan slim moling?
yang tu....KOYA & POYO!
hahahahhahahahahaha...
En Hubby bagi hadiah utk 1 sesi body massage jer
1 sesi manalah nak abis lemak2 yg aku ternak ni...
hahhahahaha....aper2 pun kire terlepas hajat laa...
best...best....dan sangat2 best!
mana mungkin full pakej...sbb taun ni i plan nak pregy
kalo mintak boleh jer kot...
manalah En Hubby sampai ati nak hampakan Pn wife...=)
tapi....tapi....tapi...i rasa...
buang masa, buang duit dan buang lemak jer kalo amek pakej tu leni...
so...adakah? mungkin? en hubby boleh forwardkan
sehingga lepas bersalin anak ke-4?
dan dengan rasminyer kilang ditutup...
hahahahahhaa...POYO & KOYA!....
P kalo En Hubby boleh forwardkan...apa salahnyer...
hahahahaha...en hubby! sila kompol pitis byk2 yer
tapi...camner ni...dok pregy2 lg nih...huhuhu
gelap gambo la gitu....hahahhahaha
tu buktinyer yer....
agak2 korang, lepas ni gambo aku la lak dalam frame beso blkg tu ork?
hahahahahahah...lagi POYO & KOYA
dok leh cari makan la minah dlm gambo tu....
hahahahahaha....TQ En Hubby....
mmg hadiah paling bermakna skali....
sanggup u tgu i lama2 kat luar...
sedangkan i kat dalam bersenang2...
hehehhehehe...skali skaler kan sayang kan?
kalu berkala2 rasanya....hahahahahah....opss....
adakah akan berkala2???? hahahhahaha

Gambo kat dalam dia....selepas tukar baju...wrapping...

kena tgu 25minit....macam nangka jer dorang balut2...

langsung rasa kecik serta merta....hahhahahaha KOYA & POYO

Nampak dok aku kat dalm cemin tuh??? hahhahahaha

nih gambo kaki dah ler....camtu la dorang balut...
dari dada sampailah kaki...
patutlah org pakai bengkung leh pakai baju ketat sendat
jadi cam kecik jer...dok caya???

Hah! buktinyer i tak cakap kosong wei...
nampak tuyus jerk kan? kan? kan?
kalo la di alam nyata ni aku sebeso tu jer...
walla! heaven!...tak yah dah menci2 tgk cermin...
hahahahahahhaa...POYO & KOYA lagi skali...
P betul...mmg lemak2 bersarang2 kat dalam tubuh ni
kalo leh kikis jer buang...hari2 aku buat...hehehehhe
Hurm...mmg puas hati dan release....segar jer lepas treament
P utk satu sesi jer yer...jgn korang tgk aku pasni kater
"dok kurus pung...."
Mana lah nak cair lemak2 degil yg aku ternak ni
bertaun2...takkan amek masa sejam 2 jer nak ilang
kalo amek full pakej, mmg walla!
amek aku lak jadi duta, duk dlm frame....hahahahhaha
hahahahahhaha....bkn amek full pakej pun...
TQ to my lovely Hubby....sayang awak!
walaupun se sesi tapi saya sayang awak sejuta taun
sampai akhir hayat....i puas hati...n sayang awak!
TQ sebab merealisasikan impian saya....
tak pernah termimpi pun nak masuk sana...
sila simpan duit banyak2 utk full pakej lak erk...
hahahahahhahahaha...POYO & KOYA....
tapi kalo nak bagi, apa salahnyer....hahahahahahahha

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

ka...nak tengok gambo lagi kurus.......hehehe

HoNEybUneE said...

hahahahahahahahaha....nama lagi POYO & KOYA wawa wei....dok akan kurusnyer kakakmu ini...kalo leh setara duk KUiTTHO dulu tu pung bersyukur sesangat oh....huhuhuhuhuhu

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service