JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, August 8, 2010

DATING BERJADUAL...hehehheheh

Perkara yg slalu aku buat ngan En Hubby
Bila balik kampung....=)

Kami akan kuar dating walaupun utk sejam dua
Hanya kami berdua jer....hehehhehe
Sokmo2 kalu balik kg mmg kami akan buat mende ni
Nekma ngan Tok Bah dah paham sgt
Kalo tgk kami bersiap2 tu Nek @ Tok Bah akan
bawak lari Cik Kaka...=)
Kami perlukan masa utk berdua...
Lari sekejap dari pandangan putri3
Lari sekejap dari tanggungjawab...
Lari sekejap ke dunia kami berdua
walaupun utk sejam...=)
Tujuan utama nak gi beli barang dapur ke maa jer
dah dekat2 pose, cukupkan barang dapur maa dulu
kami dok leh balik macam dulu2...
so kami gi cari awal2 biar cukup lengkap
Aktiviti sampingan...berdating la kejap
kat maner kali nih?


Kedai Air Buah kat Sbrg Takir...
Dok makan pung...just minum2 jer...
bersembang2...


Nih air aku...air Kiwi...
mmg mabeles ah...p mintak yg sedang2 jer
Aku duk suker ngan hencik zuraimi pasal balang...
Rm35 sebalang...giloooo...buleh letak ikan kelisa dalam yer
bapok beso!!!
minum yg sedang pung se'eh urat2 perut
kalo yg tu...mati kembung ah...jd ikan buntal!
hahahahhahaha....
P kalo mari se family mungkin kami akan order sebalang
Nok try gok...hehehhehehhe
Sebalang, campur seme2 buah hok ada...
agak2 rasa ganer la ork??? hehehehhehe

Yg kaler kuning tu air En Hubby
feberet dia mempelam campur honey dew


En hubby tengah menikmati air dia
masa air dia baru luah 1/3...aku dah tgl 1/4!
hahahhahaa...dahaga giloooo masa tu
pening bersesak2 dalam mydin sblm tu
ramai yg teramat2 org
mari maner laaa ramai gitu rakyat tranung
hok klakonyer aku turun dulu
En Hubby cari parking
Aku budget yer dok leh parking agih
sambil amek barang tu aku msg laa
xpe la, biar aku jer kat dalam tu
En hubby duk dlm keter jer laaa...
sedo2  tersengeh2 oh tepi aku...taik ngoh ah!...grrr
pastu bg2 tugas cari brg dlm list...
cukup2 yg nak terus gi bayor...
tak dok la nak pusing2 lu...
dok larat! pening tgk ramai sangat org!


Saper kater kalo berkawen lebih dari 10 taun dah tak dok doh wak macam dalam gambo kat atas tuh???? i ngan en hubby still lg tau...hahahahhaha
petua kami lg macam masa2 berkasih?
kami berkasih bercinta dah hari2 dah...
tp dalam sebulan tu akan ada sejam dua
diperuntukkan untuk dating berdua
tanpa gangguan anak2....
mungkin lain org lain la pikiran
tapi bg kami kami perlukan sejam 2 tu
hanya kami berdua...
dan pastikan masa tu berkualiti hokey...
kami bebas bercerita...
mengenang masa2 kami berkawan...
bercinta....dan merancang masa depan...
Alhamdulillah stakat2 kawen smpi ke hari ni,
Kami masih lg org yg sama...
Cinta kami masih lg seperti dulu...
Hati kami masih pada org yg sama....
Sayang kami masih berganda dari hari ke hari
Rekod bergaduh pun masih lg 5 minit paling lama
Hehehhehe...doakan jodoh kami ini
sehingga nafas kami yg terakhir...=)

1 comment:

Hazwan said...

petua yang sangat berguna...kena diamalkan nih...

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service