JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, August 2, 2010

Kepala paipku hilang dicuri orang!!!!!

Haih!!!...terkujat, terkejut, tergamam...terkaku...seme2 TER laaa
Citernyer pagi tadi, aku TERrajin bgn pagi2
Kutip sampah2 hasil seni putri3 kat luor...
Gerak2 daun ceri...cabut rumput lebih2 kurang
Tibalah masanya aku nak gi basuh tangan...
tetiba jer aku jadi semua ter2 kat atas tu
jadi mari terpikir...

"Doh bakper paip aku gini...?"
"Doh nok buka ganer paip ni...?"
" Doh bakper nampak pelik jer...?"

Lama gok ah aku duk tenung ke paip tu
Baru lah tersedooo....tgk gambo kat bawah!


Hagak2 korang, camner nak buka paip tu???????
Saper leh tolong jawab? angkat tangan! grrrr
tapi dang agih mari terpikir...

"Doh kalu paler paip tu ilang, bakper air dok tubek?"
"Adakah??????"

Hah! korang tgk gambo2 kat bawah ni plak...


Yer....yer....mmg kat luor pung ilang!!!!
Cilaka punya cilaknat!!!
Masa mana la diorang ni wak kijer

Cepat2 masuk repot kat Mr Zuraimi...
Mr Zuraimi dah ke Balai Polis dah wat repot
Kalo tak wat report banyak ler JBA casnyer
Kalo ada repot polis, ari tu member Mr Zuraimi kena Rm10 jer

Patut la aku nak mandi pg tadi shower takde air
P air paip still ada...
Patut la aku nak basuh pinggan mangkuk takde air
Ingatkan kes org duk replace paip2 kat jalan2 tu
Kebiasaan tak dok air kat singki mmg dah biasa sgt
Lepas tak leh basuh tu laa aku merajinkan diri kuar umah tu
Ghupernyer Allah dah gerakkan hati suh tgk kat luar
Kalo tak, sampai petang pung aku dok tau...
Adeiiiii....hamprak la makhluk tu...
Dah la baju sek belum basuh...
dah gelabah dah aku...p sib baik la bj sek putri2 berpasang2
ada lg sepasang dalam bakul...
Sib baik ah....grrrrr..........


Gigih kan? macam2 la org nak cari duit ni...
mesti diorang wak kejer masa kami kuar kejap smalam
biasa kuar kejap gt mmg dok tutup pago....

Moral : walaupung kuor kejap, pagor kena kunci!!!!

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service