JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, September 19, 2010

BLOGWALKING AWARD 2010

Award ni dah basi benornyer...huhuhuhu
dari seorang sahabat...

Sorry dik...bkn tak mboh terima award ni...
bkn tak mboh jawab tag...
sibuk ngan wek2...ngan jait2...=)
ni i dah jawab erk...lap u...
Tengkiu 4 da award....slalu masuk blog u
p as silent reader jer...heheheheh

soalan 1

Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?
Biler alahan ni nak berakhir...huhuhuhuuh...kenapalah baby dera mama cam gini...huhuhuhuhu
Soalan 2
Apakah nama samaran anda?

Kat umah n kat kg orang pgl = Along @ K.Long
Member2 skoloh rendah pgl = Yatie
Masuk sek nengah Tok Jiring = Yatie & Shay....muahahahhaha...sebab aku kikis kapur kat name tag tgl perkataan ROSHAYATI
Sek Teknik = Yatie
Masuk Poli = Sbb ada 2 org Yatie dlm kelas aku...diorang tukor nama aku ke nama glemer baru...SHA...hahahahahaha
Masuk U = Ada pangkat....KAK Tie...tua dah....woooooo
Anak2 sedara & Kuarga sebelah Hubby = Mok Chik...Kak Chik....
En Hubby panggil ??? = Honey....hehehehehe


Soalan 3
Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
1) Hencik Zuraimi Zahari a.k.a Hencik somi....(nok masuk sorga dok????kena la syg dia dulu kan?????hahahahha)
2) My Abah...My Maa...My Adik2....
3) Saper lg erk????hurm....ubuh jer la saper2 rasa2 nak suh aku sayang dia....=)
soalan 4
Panggilan untuk si dia?
Dia tu My Hubby la kan??? hehehhehe....i panggil dia...SAYANG

Soalan 5
Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Sony dah dapat....TV LCD Plasma 42" dah ler....hahahahahahha....gurau jer...hadiah paling istimewa kalau Hencik Hubby dapat sayang....cintakan saya sampai mati....=)

Soalan 6
Blog mana yang anda selalu lawat?
Blog My sister....My Future Brother In Law...My Friends...n Blog yg aku rasa org tu pandai gilo mengarang....hehehehhehe...

p/s : hope cik wawa puas hati yer...walau lewat menjawab, tak bermakna i tak sayang tau....ngeh ngeh ngeh

1 comment:

ciK LyndaWawa igUana said...

banglo bak istana tak nak mintak ke...=)hehehe

nway..thanks..=)

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service