JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, September 22, 2010

HILANG NIKMAT

Kelmarin hari yg paling menyeksakan bagi aku...
seluruh badan menyucuk2 macam kena penyet di lori trealer...
Malam tu pegi klinik dah awal dah tp no 18????
Sambil tgu giliran sambil lap air mata tau...
Jumper jer Dr, dia nak bg surat suh aku masuk spital
Masuk Air! sebab darah aku terlampau rendah
Mana la dok rendah...dari pagi just air jer yg masuk
Semua makanan aku tgk tak berselera
Untuk pertama kalinya aku pandang makanan cam gt ok!
Slalunyer mende dok sedap pung kalo aku yg makan
Semua org ingat sedap hokey...
walau pd hakikatnyer makanan tu hampeh!
Slalu kalo aku demam pun makan tetap makan
Dok pernah ada istilah "DOK SELERA"
Walaupun aku alahan muntah2 lepas makan
Aku tetap MAKAN...muntah no2...
Tapi mareng mmg tahap kronik
aku tgk seme mende plain jer...
Barulah aku tau cam ganer org kater takde selera
Slalu biler org kater takde selera mesti aku heran
Cam ganer laa rupernyer takde selera
Baru aku paham cam ganer perasaan Hencik Hubby
Time dia demam aku slalu paksa2 makan
Bagaimana perasaan putri biler aku marah2 sbb tak makan
Means....aku dah hilang satu nikmat...
NIKMAT MAKAN....huhuhuhu

Hari ni ok sket dari smalam...
Dah boleh angkat kaki...dah boleh drive
kepala tetap pening2 lalat...
Macam terasa2 lagi beratnyer...
Tapi ok laaa dari mareng...Alhamdulillah...
Tapi Nikmat Makan tetap hilang
Pagi tadi masa suap Cik Kaka Nasik Dagang
Aku makan 2 mulut jer...takde rasa gaper2
Rasa nasik dagang ker...nasik biasa ker...sama jer
Ikan pun tak terasa ikan...adusss
Berat benar dugaan kali ni...
Tapi aku kena paksa gak...kalo tak...SPITAL!
Oh mintak dijauhkan....

Baby? Alhamdulillah smalam scan ok jer...
Sehak Walafiat kater Dr walaupun aku tak makan
Sebab dia kat dalam dah cukup zat
Kalo org kater alahan tu hazak....
AKU PERCAYA HOKEY.....(sambil angguk kepala laju2)

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service