JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, September 19, 2010

moral n dok bermoral

hari ni hari yg paling dok rok antara hari2 lain...='(
pagi2 lg Cik Kaka mari kat mama n say
"mama...perut adik tak dok gaper2...kosong..."
sangat sedey hokey....huhuhuhuhu...
tapi mama mmg dok larat sgt....
kejutkan hencik zuraimi ajak gi kedai...cari makan...
p sblm tu nak kena iron bj skoloh dulu
belam2 iron belam2 kesat air mata....dok larat...='(

Ada yg bertanya..."teruk sgt ke alahan?"
ada jugak yg kater..."dok kang dok biasa lg, dh nk msk 4 kan?"
siyes! nih first time rasa cam gini...huhuhu
yg lain2 seme boleh melompat2 lagi smpi 8,9 bln tu
Siap boleh main badminton lagi petang2....
tapi...kali ini sgt berat dugaannyer...
jgnkan kater nk angkat puyok belanga sudip kuali
nak angkat kaki pung memaksa hokey....

nak citer pasal moral n dok bermoral benornyer
takde kaitan ngan citer2 diatas yer...
ptg satni rasa nak makan laksa penang
hencik hubby ajak p makan kat pantai paka...
tgh2 makan tu aku terpandang la sorang ayah muda...
bkn sengaja nk pandang dia sbb dia smart ke haper ke
tapi...disebabkan aku mmg alahan ngan asap rokok
kalo pegi kedai makan, mende tu la yg paling aku alah
ASAP ROKOK.....
kebangangan si ayah muda tu mmg terserlah laa...
kalo dia yg nak mati awal tu, ada aku kesah?
tapi yg aku mmg rasa sgt kebangangan dia tu sebab...
dia isap rokok...sambil pangku anak dia!
umur dalam 5,6 bln cam gitu ah
buduh laaaa....siap anak tu terteleng2 lagi tgk si ayah
mengagah2 anak dia sambil asap kuar berkepul2
dari mulut...idung...mujur tlinge tu tak leh wak kuar asap!
aper punyer bangang laaa manusia ni...
yg si ibu lok....tersengeh2 jer....grrrr

kalo ada yg tanya, "laki ko tak isap rokok ker?"
"bapak ko tak isap ker?"
jawapan : "mmg takde sorang pung dlm umah aku tu isap ok..."
aku bkn kesah sgt bab2 isap rokok ni...
p kalo laki aku yg isap...mmg aku kesah!
p reti2 laaa...buat aper ko beranakkan budak tu
kalo nak suh mati awal
baik lahir jer tu ko cekik sampai mati
dari menderita sakit itu ini dgn sedut asap ko tu...
n aku rasa org yg isap rokok kat kedai makan adalah
SANGAT TIDAK BERMORAL!!!

p/s : sory pd yg terasa...aku sedikit sentap...=(

2 comments:

emymilia said...

mcm baby boy je....ngehh3x...

HoNEybUneE said...

hahahahahah.....wait n see....=)

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service