JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Saturday, October 2, 2010

NGERI!!!!.....argh!!!!...tulom......

02hb Oktober 2010

Wargh!!!! ngeri seh ari nih...tobart doh xkan lalui skali agih....waaa
Slama dekat 30 taun oh idup kat muka bumi ni
Hari ni hok aku rasa paling2 NGERI!!!!
Seram sejuk sampai ketor abis pah kaki tangan
Masa jamang2 skoloh2 lu...blajo2 lu...
takat2 suh aku berucap ker...depan2 org ramai mana pung
Blakon ker...debat ker...aku mmg dok heran!
Tapi takdi Hencik Zuraimi telah berjaya mencipta sejarah
Sejarah paling mengerikan dalam idup Pn Wife dia
Hencik Zuraimi! Awak berjaya hokey....i surrender...='(

Hencik Zuraimi telah mengheret Pn Wife & Putri3
ke MAJLIS HARI RAYA BERSAMA THR kat dungun!!!!!
dok NGERI agi statement tu....ada lagi yg NGERI...
*
*
*
*

*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Secara kerahan PAKSA RELA
Memakai baju raya SEDONDON kami tauw....huhuhuhuhu
kalu seme hok mari tu pakai bj raya bagai tak dok la NGERI mana
ni dalam beribu tu hanya KAMI SAJER yg betul2 SEDONDON!
orang lain ngan gaya kasual jer...
Ikutkan aku mmg aku dok akan turunnyer keter tu
Tapi sebab Hencik Somi beria2 pelik...terpaksa i...huhuhu...
Dok pernah seumur hidup aku wak kejer tu tau...
Slalu kalo pegi majlis2 cam gitu aku yg pandang orang
Takde la ngeri sangat tgk org lain wak kejer tu kan...
Tapi...ari ni seme mata pandang kami!!!
Aku rasa cam jalan atas angin...sejuk kaki tangan
Nak jer aku menangis kat situ....
Kalo pandang sajer aku hokey lagi
Ni siap cuit2 org sblh...tunjuk2....waaaa...aku tak rela....
KENAPA HENCIK HUBBY i JADIK CAM GINI....huhuhuhu
SEKSA BATIN Pn Wife yg PEMALU, PENYEGAN,PENYATUN...
SUMPAH! i tak pernah giler GLAMER cam gini
Ms Skool dolu2 aku tak pernah terlibat ngan kegiatan gini
Malam ratu ke gaper ker...yg kena pakai cantik2...
Makan malam ke gaper ker...aku tak pernah! NEVER!
tak yah la korang nak merayu raya ngan i tau
Aku tak akan!...tapi tadi Hencik Hubby telah berjaya!
Kalo tak kerna Sorga itew dibawah telapak kaki Hencik Somi
Tak akan aku buat seme tu...
Berjalan pun siap pegang kemah keming baju dia...
Muka cover ngan tisu
Rasa nak pakai Pudah jam2 tu jugak!!!!
SUMPAH! jugak ni last utk bln ni ke dungun...
Nanti aku hapdep aper yg kami boleh ngan SEDONDON tu
Tapi...ni la last skali aku nak hikot Hencik Somi aku
Aku dah bertaubat...aku dah serik....huhuhuhuhu
Ni kalo ada yg kenal2 tertengok aku kat atas pentas tu
Sumpah muntah ijau aku kena kutuk!
Giler GLEMER ke haper minah ni
Dah tua2 baru nak buang tebiat...

HENCIK HUBBY! sila tepuk tgn laju2...AWAK BERJAYA!
i tauw...mesti u gelakkan i tergolek2 kan yang????

2 comments:

~SukEMakAn~ said...

alahai
comei la akak nie!
hehe
saye pon xsuke pakai baju sedondong
same kale same corak
pakai kat umah bley la
kat lua mmg ngeri kak!

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha..
ingatkan ngeri ape tadi..heheh

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service