JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Monday, November 1, 2010

PIZZA ISLAM dijamin 100% halal...hehehehhe...tengkiu YANA & POK LEH

Pizza ni adalah FREE hokey....=)
Bukan sebab aku menang kontes ke gaper ke
Tapi sebab adanya seorang member yg baik ati
lagi pemurah...hehehheheheh

Sbetulnyer ingat ke Pn Yana buat sdiri
sehari sblm tu En Hubby dia ada misskol Hencik Somi
Tp henpon Hencik Somi tersilent la pulok
Rupernyer dia nak antor pizza...huhuhhu
Sajer la bergurau ngan Pn Yana
Bagitau mengidam...ingatkan dia buat sdiri...hehehhe
Dan taraaaa....semalam dia special delivery kat umah!

 PIZZA ISLAM!
hurm sbetulnyer dekat jer ngan umah aku
tapi aku sdiri tak tau...sehinggalah diperkenalkan oleh
Pn Yana & Mr Pok Leh...yg duk kat dungun!!!
hahahhahaha...org jauh tau dulu...org dekat? hampeh! =P
sedap! mmg sedap! dok dang nok amek gambo
lepas jer Pn Yana singgoh antor tu
pakat kumun laker...skejap jer abis!
Ikutkan putri2 mana makan ngat pizza2
p smalam abis!!! mmg terbukti sedap ah tuh...=)



Moralnyer...tu la untungnyer berkawan...
Kalau kiter dok lokek ngan org, org pung gt gok la ngan kiter
hehehhehe...dan aku beruntung sbb ada kawan!
Boleh merasa pizza...hahhahahahahahah
beli sdiri ngan org bg free mana sama rasa...
sedap yg free lg la kan???? hahahaha

Kalau tya aku kat ner leh cari pizza ni?
mmg aku tak tau slain pada yg dekat ngan umah aku ni
tu pun kater En Pok Leh laaa..."depan tu jer"
depan tu jer maknanyer dekat ngan umah aku ah
kalau kat lain2 aku tak tau la pulok...
nanti kalo korang nak merasa pizza ni...
mai la umah aku...hehehehhehe...
tak pun ms naik keter tu usha2 kat tepi2 jalan
kot2 ada jual kat mana2
mesti adanyer...kiter jer tak tau kat ner
dok femes mana agih...dang femes kekgi baru ah
apa2 pung pizza ni org kiter yg buat...
terjamin halal...& paling penting SEDAP hokey...=)

1 comment:

emymilia said...

kak...tak penoh dengor pung piza ni??? sedap kah? murah kah??

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service