JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Wednesday, January 5, 2011

aper-aper jer laa...janji hupdate! heheheheh

Sigh! membuak jer rasa nk berblog tapiii
ada jer halangan yg dibuat-buat...hehehhehe
baru jer Sign in konon-konon nk menaip
tetiba jer blur...hahahahahaha...sigh! (mengeluh lagi..)
Tutup laptop...ngadap tv...
kesudahannyer blog bersawang-sawang!
tu ker blogger tegar??? kuang...kuang...sediri jawab laa..=)

Life??? still cam dulu gak...cuma ber+ bz sket...
kembali ke trek asal dimana sorang skoloh pagi
sorang lagi skoloh petang...
lega sebab dah dok celik jer mata dgr baloh wo wa wo wa
tapi...jadual mama? lg padat dari taun lepas ler
tambah lok ngan kelas kafa & kelas ngaji
sejak-sejak pregy mama mmg malas nk ngajo ngaji
sebab??? temperature yg dok menentu...hehehhehe
dang-dang jer naik mencanak! grrr...
kalo boleh mama nk kontrol sket temperature pregy kali ni
takut kuar Cik Kaka junior...
Masa pregy ke Cik Kaka, temperature mama high sokmo!
kuar-kuar jer Cik Kaka..hah! amek ko!!!
Muka masam purik! umor staun tu baru pandai senyum!
bercakap pung ms umor staun br kuar dr mulut dia...
mmg payah gilo nk tgk...nk buat dia senyum...
tapi...dah buleh mulut ni mmg dok terlayan...huhuhuhuu
InsyaAllah yg bakal kuar ni tak jadik macam Cik Kaka
Rindu sangat dah nk cium bau baby...
dok sabo sangat doh rasa...p biler pikir mula...
adeiii...takoootttnyer nk melalui rasa sakit bersalin tu skali lg...
dah terbayang rasa sakitnyer cam ganer...huhuhu
p mintak-mintak kali ni pun dipermudahkan
macam kakak-kakaknyer yg dulu...InsyaAllah! Amin...
Korang doa-doakanlah yer...=)

Cuti skolah sbln lepas, hanak-hanak dieksport awal ke kg
mama & Cik Kaka??? eskot papa jer...hehehehhehe
Dok sapa ati nk tgl yer sorang kat paka mcm dulu
tapi sminggu sblm buka skolah papa amek cuti sminggu!
lepak kat kg...jalan-jalan perabis pitis
cari barang skolah kakak-kakak...adeiiii...sengkek!
pegi sana pegi sini...makan itu makan ini
PUAS HATI hokey! hehehehhehe

Lagi 3 bulan baby akan jenguk dunia...InsyaAllah
p brg-brg baby satu haper pung tak siap lagi
bln ni or bln depan kot nk p soping!
TQ to petronas sbb bagi baucer parkson rm500
lepas la barang baby...org lain jgn harap ok!
just baby jer kali ni...hehehhehehe
dok sabo nk gi beli baju kecik-kecik...
taun ni Tok Bah & Nek Maa bakal menyambut  org cucu skaligus!
Adik yg nurse kat bentong tu pregy jugak
selang sminggu jer DUE nyer...hehehehhe
mungkin dia yg awal atau aku yg awal...
p dari sejarah lepas-lepas...aku over DUE sokmo
hurm...dok sabo nk dapat baby...
dok sabo nk tgk anak buah pertama!
Yg anak buah dah kompem baby girl...=)
Yg dalam perut ni mama dia buat-buat dok kompem!
kah kah kah...dok tau agih...ruhsia!
korang nantikan sms dari kami-kami erk
abis lama pun stengah jam jer...hehehhehe
kalo abis awal pung sejurus kuar labour room! =))
maka bertambahlah ahli kuarga kami...
bertambahlah cucu-cucu Pok Die ngan Mok Ngoh Mie...

dua tiga bln menyepi ni byk citer sbetulnyer...
paling ketara adalah...hahahahaha
pasni korang nk sport cek umah aku pagi-pagi buta pun takpe!
dibenarkan...ngeh ngeh ngeh...
pasai aper? dah tak yah dah menepek atas lantai dah
hehehehe....umah ai dah ada sofa tau...hahahhahahaha
tapi takde la yg duduk sampai tengelam pun...
golongan marhaem macam ai ni mana la mampu
cukuplah yg duduk dok runtuh jer...muahahahah
hasil ehsan hencik somi yg kesiankan Pn Wife dia
makin bonyot perut ni makin la payah nak duduk bgn...
jadi ada rejeki tersepak tu hencik somi pun cepat-cepat
bagi kat tokey perabut kuala dungun tu...huhuhuhuhu
cukup-cukup sofa marhaem ngan set bilik tido budget...=)
tengkiu hencik somi...walaupun ai tak pernah merungut hokey!
bkn sofa bkn set bilik tido yg menentukan kebahagiaan kiter
tak ingat ker permulaan kiter cam ganer???
Alhamdulillah dengan rezeki yg Allah bagi...=)

Ok la...smbg lelainkali kalo rajin...
ada kejer sket...hehehehhe...kejer la sangat...
hahahahahhahahaha...
wassalam....

nota kaki kanan : tersentap setiap kali nak isi mintak kete...huhuhuhuuh...jom bang mintak kijer kat sudan ker...qatar ker...hehehehehe

1 comment:

ciK LyndaWawa igUana said...

selamat tahun baru kak..rajin2 updet.huhuhu

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service