JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Sunday, January 16, 2011

keranamu buah kuceng...mama tersingkir! hhuhuhuhhu

Hanya kerana buah kuceng, mama leh tersingkir!
saper singkirkan mama?????
budak tecik ini...
yg mmg cukup cintakan buah
segala jenis buah...

Dialog pagi :
Cik Kaka : mama...marilah amek adik! adik nk balik umah papa...shemalam adik nangis nk tido ngan papa...

Dialog petang hari :
Cik Kaka : Adik ada pasar malam ni...ramai shangat owg! adik beli jagung ngan cekelat lembu (* cekelat susu kecik-kecik bentuk love yg paket dia ada gambo lembu-feberet budak tecik ini)

Dialog malam :
Cik Kaka : Ada aper mama tepon adik? Adik nk makan buah kuceng ni...tgn adik leleh...(air buah meleleh kat tgn) kekgi adik tepon mama shemuler neh?

Kureng asem punya budak tecik! awak tukar mama awak dengan buah kuceng! grrr...hahhahaha...sudah rindu banyak sama ini budak yg tak reti diam...huhuhuhuhuhu...hope malam ni awak dok nangis lagi nak tido ngan papa hokey...esok baru isnin...lagi empat hari!!! sigh!

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service