JOMMMM LAYAN IKLAN...

SILA TINGGAL JEJAK ANDA UNTUK KEMBALI DIJEJAK...ehehhe...selamat berkenalan...

Tuesday, February 1, 2011

perkara yg buat HIGH TEMPERATURE!!!!

"Mama...ari ni cikgu suh pakai tudung pink ngan kain pink. Sebab Aby kena msk tunas putri..."

kat maner salahnyer ayat diatas? xdok pung kang??? yang salohnyer kb pukul 9 pg hari yg sama nk kena pakai! mmg mama hangin!!! mana nak cari masa ni baru kb? kalo kabo mareng ke mareng dulu ke boleh la diusahakan huduh-huduh pung...

"Mama. cikgu nak buku log kulit tebal ngan fail kertas se...pastu duit yuran dua hinggit. Tunas Puteri..."

Hok ni pung mama jd hangin??? apalah mama ni...asek nk maroh jer kejernyer...mama hangin sebab dia kabo nak tu pukul doplas...dah siap-siap dah nk gi ator skoloh??? aper ingat mama ni ahli sihir ker? kb jer nak, mama pung hayun tongkat sakti, TING!!! ada depan mata!!!!

Kejadian lain diantaranya yg mengelegakkan hati mama :

"Mama....cikgu kater taun ni Aby kena masuk umah sukan lain...kena beli baju sukan lain..."
 mama : "hurm...umah aner pulok???"
"Cikgu kater yer kabo muler..."

5 minit kemudian...

"Mama....cikgu kater taun ni Aby kena masuk umah sukan lain...kena beli baju sukan lain..."
mama senyap jer sbb br jer 5 minit lepas dia kabo...

cerita disebelah malamnyer selepas disuruh masuk tido yg buat mama hangin!
"Mama....cikgu kater taun ni Aby kena masuk umah sukan lain...kena beli baju sukan lain..."


mama tya balik lg skali..." dh kb dok agi kena masuk umah maner?"
jawabnyer...." Cikgu dok kabo agih..."
mama dah start hangin dah..."Dh dok kabo lagi tak yah la duk kb byk-byk kali! nanti cikgu kb umah aner kb la...br la buleh beli bj sukan lain!!! grrrr...."

hari yg ada sukan sminggu selepas kejadian diatas...dlm keter nk gi antor dia skoloh...

"Mama...cikgu kater taun ni Aby kena masuk umah sukan lain...kena beli baju sukan lain..."

Nih kali keberapa dah mama dengo ni...mama dah mula mengelegak...grrr....

"Mama...cikgu kater taun ni Aby kena masuk umah sukan lain...kena beli baju sukan lain..."

Mama berang : "doh cikgu kb dok agih umah maner???????!!!!!!!!!! dok kang ah maa nk kena bagi duit suh mum gi beli blake baju sukan!!!!! pastu cikgu kb umah aner buleh tuko situ ler! mum ingat maa ni cop pitis ker????? tgu la cikgu kb dulu soheh umah aner, umah aner br ah kabo...maa...nk duit byk ni byk ni nk beli baju sukan lain cikgu kb doh umah ni! hoh! masa tu br la maa buleh v pitis mum nk beli 5 nam blas lai pung! pat ploh kali dengo hok tu ler p dok tau mana hala agih! "

time ni mama dah rasa nk nangis dah...sakit hati! sakit hati sebab setiap kali awak buka mulut mama TERpaksa marah...ingat mama ni sesuka hati jer nak marah-marah dok bersebab? dah skali mama marah, bo la ulang mende yg sama...kejadian kb nk gi skoloh le-le doh tu mmg byk yg teramat byk kali dah. Menyebabkan setiapkali awak nk buka mulut time nk gi skoloh tu mama dah istifar dalam hati byk-byk sbb mama tau yg akan kuor tuh akan menyebabkan mama HIGH TEMPERATURE!!!!...

notakakikiri: mama dah cuba bersabo....doh cuba sebanyak mungkin supaya baby yg bakal kuor ni takdok perangai baran mama...tapi...tapi...awak, awak dan awak slalu buat mama mengelegak!...sigh!.......

No comments:

U FOLLOW ME...Aii FOLLOW U...U KLIK ME...THANK's TO U...hehehehe...jemput datang lagi...

TENGOK APER YG ADER

pernah cek rank blog korang tak??? hehehe...try!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service